Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem lázadnak fel a...

Miért nem lázadnak fel a Magyarok a kizsákmányolás ellen? Velünk mindent meg lehet tenni?

Figyelt kérdés
Számomra elképzelhetetlen, hogy más országban is ilyen kizsákmányoló rendszer működjön, mint nálunk. Nem értem miért nem fognak össze az emberek és tesznek ellene. A fizetésem jelentős része már készhez vétel előtt levonásra kerül, mindenféle adó címén. Ha elmegyek boltba vásárolni, ott minden terméken rajt a 27 százalék adó. Ha bármi elintézni valóm van az okmányirodában, illetékdíj stb. megint több ezer forint a semmire. Esetleg ha egyszer eljutok oda, hogy saját lakást vásárolok, amit erősen kétlek, mert a felvert ingatlan árak miatt, akinek nincs olyan háttere, nem mostanában tud lakást venni, de ha mégis, megint fizethetek százezreket, vagyonszerzési illeték címén. Ez mi?!?!? Amiért én megdolgoztam, leadóztam még fizessek belőle mégegyszer? Milyen egy rendszer ez? Nem bosszant senkit? A lassan 340-es euró szintén nem? Hova jutunk így, rabszolgák vagyunk a saját hazánkban. AKinek meg van ismerettsége, olyan kapcsolatai, milliókat, sőt milliárdokat nyúl le büntetlenül, 8 általánossal. Ne értsetek félre, nem megkeseredett öreg ember vagyok, 25 éves vagyok, viszonylag jó végzettséggel, de egyszerűen így lehetetlen egyről a kettőre jutni. Ti mit gondoltok erről?
2019. dec. 16. 17:00
1 2
 11/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
19%

Hálátlan fiatalok, ugye? Nem baj, hogy az átlagbérek pofátlanul alacsonyak. Nem baj, hogy olyan pofátlan, ortályosan gusztustalan áremelkedéseket tapasztalok 8 év távlatából, hogy az étvágyam elmegy. Nem baj, hogy ez a birka nép egy szó nélkül tűri, hogy a szutykos, mocskos Budapesten 50-150 millió forintba kerüljön a mocskos, penészes kutyaól is. Nem érdekel "a gyurcsány" - ugyanúgy nem szavazom meg őket, mint a jelenlegieket, mert jellemtelenek. Mert mindent eladtak a külföldieknek. Ja! És hol vannak a nagy elszámoltatások?! 2010-ben hogy verte magát a viksuci, hogy ők majd jóóóóól rendet vágnak majd ebben az országban. Semmi nem történt! Semmi!

Ha magyar állampolgár vagy, s***d halomba a kölyköket, pitizz kutyamód a lakhatásért! Nem baj, hogy nem tudod felnevelni a kölyköket, senkit nem érdekel...

Undorítóak vagytok. Telesz***átok a kádat, és most mi, fiatlok üljünk bele a szutyokba. És ami a leginkább övön aluli, hogy van pofátok BENNÜNKET hálátlannak nevezni, amikor nektek jó volt a kis langyoskában, mert két zsák krumplival jól meg lehet venni titeket. Nesztek, tarka papagájok, itt a madáretetés!

2020. jan. 15. 07:28
 12/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
19%
Na, mi van gyáva népség? Nem tetszik az igazság?
2020. jan. 15. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!