Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan Váltál Ausztriában?

Hogyan Váltál Ausztriában?

Figyelt kérdés
Hát elfajultak a dolgok köztem és a férjem közt. Ausztriában élünk, 2 gyerekkel. A kisebbik 2 éves lesz hamarosan. Nem dolgozom, mert a nyelvet még tanulom, de már jól haladok, viszont még a kicsi nem jár bölcsibe, muszáj itthon lennem, mert a férjem egész nap dolgozik, nincs lehetőség arra hogy eltudjak menni. (Talán ő nem is akarja) válni szeretnék, mert nagyon sokat bánt az utóbbi időkben lelkileg, és nem tagadja hogy direkt. Azt szeretném kérdezni, hogy a vallással hova kell fordulni itt kint? Magyarországon házasodtunk össze 4 éve. Mennyi esély van rá, hogy sikerül elvennie tőlem a gyerekeket, szimplán amiatt hogy nem dolgozok még? Mert persze azon vagyok, hogy minél előbb legyen munkám. Nem szeretném azt megvárni, hogy esetleg kezet emeljen rám. Kicsit félek is az egész procedúrától, és hogy utána majd amikor csak tud mocskol a gyerekek előtt engem. Mert ilyen. Szóval ezzel kapcsolatban minden érdekelne. Köszönöm

2019. nov. 18. 09:45
 1/1 MDaniel98 ***** válasza:
A gyerekeket álltában az anyának szokták ítélni, emiatt én nem aggódnék az osztrák vállási törvényeket nem ismerem őszintén szólva.
2022. aug. 9. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!