Tényleg ilyen magas a gyilkossági ráta Magyarországon?
A következő link szerint ( [link] ) Magyarország negyedik helyen áll ami az Európai Unióhoz tartozó államok gyilkossági rátáját illeti ...
Ez az adat ( legalábbis számomra ) eléggé meglepő , főleg hogy ( például ) jóval Olaszország előtt vagyunk , annak ellenére hogy csak Nápolyban szinte minden héten le szoktak valakit lőni , a Nápolyi külvárosokról meg a ( többnyire Reggio Calabriában található ) Calabriai településekről nem is beszélve ...
Persze azt tudom hogy már több éve érvényben van az a sajtóra vonatkozó törvény amely korlátozza azt hogy alaposan közöljék a bünügyi híreket , viszont én azt egyáltalán nem vettem észre hogy többet beszélnének manapság az emberek arról hogy az elmúlt négy évben egyre több a gyilkosság , márpedig az egy ( szerintem legalábbis ) nagyon fontos szempont ha már a sajtóban nem lehet bízni ...
Szóval mi a véleményetek ? Tényleg negyedik helyen állunk ilyen téren ? Vagy esetleg hibázott az Eurostat ahogy azt egyesek állitják ?
A Tények is ezt bizonyítja, meg tud élni a bűntényekből.
Csak akkor azt nem értem, hogy akkor most a balti államokban és Magyarhonban van a legtöbb migráns, ha már a a kormány szerin ők lennének a veszélyesek.
Magyarhonban van tobb migrancs, csak a 600 evvel ezelotti hullambol...
Igen, ilyen magas.
Csak épp nálunk a 90%-a a cigánysoron meg az alkoholista Józska meg Gizike között történik 2 koccintás között.
Ellenben Nyugaton, ahogy a cikk is írja, odaver egy terrortámadás is.
Ismerem a KSH+T, még az eurostatot is
Száraz bürökraták, milliónyi szabály között.
Ha azt írja, hát az annyi is, mert mindenki abból indul tovább.
Megnéztem a linket, gyilkosság és öngyilkosság az adat
De a firkász ez utóbbit már el is hagyta, te is.
Figyelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!