Mit gondoltok mi lenne most itt ha Hitler nem veszti el a háborut?
Jó, elhiszem, hogy így gondolta, csak azt mondom, hogy ez így szerintem teljesen ostoba és korlátolt gondolkodás.
Már az elég érdekes gondolat, hogy adott népek meghatározhatóan kultúraépítôk, kultúramegtartók vagy kultúrarombolók... Például kiváncsi lennék, hogy a német miért kultúraépítő, ezzel szemben a magyar miért nem? Szerintem mi is elég szép kultúrát építettünk itt de mindegy...
De hogy a melegek mint egység egyértelműen kultúrarombolók? Mi lett volna a következő? A szemüvegesek kultúrarombolók? Vagy az albinók? Esetleg az alacsonyak? Vagy a kevés IQ-val rendelkezők?
Valamint megválaszolva a kérdést, szerintem elég rossz sorunk lett volna egy olyan ember uralma alatt, akinek ennyire logikátlan és korlátolt elméletei voltak. Bár igen, minket talán nem irtott volna ki (egészen eddig míg nem lett volna szükség több élettérre, és hirtelen nem került volna elô, hogy mi tulajdonképp egy ázsiai lovas nomád nép vagyunk, aki rendszeresen fosztogatta a kultúra építő nemet római császárságot..), lehet hogy megusztuk volna egy “baráti” hódoltsággal, mint anno a törökök alatt.
"Én lehet ráfaragtam volna, mert sem szőke, sem kék szemű nem vagyok..."
Én mindig ezt mondom. Olyan sötét, cigányféle magyaroktól hallom, hogy imádják Hitlert, akiket simán kinyírt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!