Miért szimpatizál sok náci az arabokkal?
Én azt hiszem, hogy Magyarországon nagyon kevés olyan ember van, aki komolyan elkötelezett lenne valamiféle ideológia mellett. Akár a náci ideológia mellett, nem sok olyan ismerősöm van, aki Mein Kampffal kel.
Itt egyszerűen magyarok vannak, akik a saját tapasztalataik okán utálnak ezt vagy azt, a cigányokat azért, mert mindenki láthatja a saját szemével, hogy milyenek, a zsindelyeket meg... hát, sok mindenért. Ha nem is olyan nyíltan látható ez az utóbbi, mint a cigányok esetében, az azért böki az emberek csőrét, hogy a médiában, a vezető pozíciókban általában mindenhol ők vannak, hogy ezáltal ránk próbálnak erőltetni minden deviáns marhaságot, és nem utolsósorban, ahogy itt is látszik, lépten-nyomon lenácizzák azokat a magyar embereket, akik nem óhajtanak homárok, vadkapitalisták, vagy narkós trógerek lenni.
Én nem vallok náci eszméket, de már többször megkaptam itt az oldalon ezt a jelzőt :) úgyhogy válaszolok.
Ahogy már írták az ellenségem ellensége a barátom.Nekem tökéletesen megfelel hogy a terrorista izrael és az arabok egymást püfölik,addig sem európával foglalkoznak.
Azért nem szeretik az arabokat a náczik,mert európában visszafordíthatatlanul jelen van nagy számban az arab muszlim bevándorlás,és hát nem épp kedves emberek.
"A nyugati széljobbosok meg az arabokat utálják, mert azok furakodtak az országukba (amiben lényegesen több a realitás, mint az itthoni zsidó hatalomátvételben), és a zsidókban találják meg a szövetségesüket."
Miért is lenne benne több realitás mint a magyarországi helyzetben? ott az arabok a gond, itt meg az izraeli térhódítás.
Hogy lehet egy párt szélsőjobbos ha zsidókkal szövetkezik ?
"Ez egy gyerekes baromság erre akarok kilyukadni."
Jól megvannak kavarva a dolgok :)
A zsidó pártok beengedik a bevándorlókat, majd amikor az európaiak ráeszmélnek a bajokra,akkor védelmezőként lépnek fel:)
A másik dolog pedig a "Kifele az arabokkal!" majd két perccel később "Hajrá arabok!" :)
Úgy képzeld el mint anno a II.vh idején.
Van három fél:USA,nácik,komcsik.
Nácik háborúznak,erre az USA és a komcsik szövetkeznek a nácik ellen, majd amikor végeztek, egymás ellen fordulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!