Kinek lenne jó, ha kitörne a 3. világháború?
Figyelt kérdés
Szerintem, ha kitörne a 3. világháború az atomháború lenne és nagyon kevés túlélő lenne. Mit érnének el vele?2010. júl. 11. 20:46
11/15 anonim válasza:
ha kitorne a harmadik volag haboru nem hasznalna egy orszag sem atom vagy egyeb tomeg pusztito bombakat, hisz tudjak hogy mi tortenik ha robban. amugy nem artana egy ujabb haboru
12/15 anonim válasza:
Dehogynem, a háború nem egy jó kis kaland. A háborúban fejek hullnak.
Harmadik világháború azért sem lesz, mert egy ilyen háborút nem lehetne megnyerni.
13/15 anonim válasza:
Nem értem miért ilyen nagy sláger az atombomba !
Ha én el akarok foglalni egy országot (márpedig a legtöbb háborút ezért vívják) akkor nem fogom előtti a nullára radírozni egy atommal.Kivéve ha pont az a célom hogy a nullára radírozzam.Ha már bombázgatunk akkor vannak sokkal fejletebb eszközök: hidrogénbomba aminek sokkal nagyobb hatása van mint az atomnak, neutronbomba ami eltüntetni a teljes lakosságot aztán a seregnek csak be kell masírozni az üresen maradt épületekbe, vagy az EMP-bomba,ami hazavágna egy egész országot egy örök életre.
14/15 anonim válasza:
De ha az ellenségnek van, akkor neked is kell legyen kömben ő győz le téged. Akárhogy is nézzük a nagy demokratikus országok Amerika Anglia is csak a civileket irtották a II világháborúban is. Mert ugye a városok bombázása sem katonai célpont a városban nem katonák vannak hanem civilek. Plusz ne felejtsük hiroshimát. Tehát azért egy igazi vérre menő hábrúban az ország civil lakossága is célpont hiába a sok ensz határozat meg mijafaxom.
15/15 reflmix válasza:
Az egész földnek annyi lenne..... az 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!