Egy 80 négyzetméteres 2,5 szobás kockaháznak kb mennyi lehet havonta a rezsije?
Erősen fogyasztásfüggő, mi 3-an 75nm-en fizetünk:
Víz, gáz, villany, tv, internet biztosítás, szemétdíj csatorna
Nyáron 35-40
Télen 60-70, hidegtől függően.
Hát erre nem lehet válaszolni. Amennyit megesztek.
Azt csak tudod, hogy te mennyit ettél eddig, kérdezd meg a párodat is és add össze!
Akkor meg kérdezd meg az édesanyádat, ő ismer téged a legjobban, biztos fog tudni hasznos tanácsot adni.
Ha jól értem, most kezdtek önálló életet; mármint, együtt.
Ruházkodni is kell, nem tudom ez eddig mennyire történt saját pénzetekből, illetve ezután mennyire lesz így.
A fentieken túl figyelembe kell venni, hogy adódnak javítanivalók, cserélni valók.
Nem tudom, hogy a felújítás, az milyen mértékű? (Elektromos hálózat, vízvezeték, gázkazán, radiátorok, hőszigetelés, tetőzet stb.)
Lehet, hogy jelentősebb kiadások csak évek múlva lesznek, de pl. egy gázkazán csere a legkedvezőbb esetben is félmillió fölött van; a javításnál is könnyen ugrik 40-80-ezer Ft. És ma már a háztartási gépek sem 25-30 év élettartamúak. Ahogy, az áruk sem annyi, mint akkor volt.
Nem tudom milyen a lakberendezés, de szükség lehet egy-egy új bútordarabra, cserére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!