Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Szerintetek egy 80 m2 es...

Szerintetek egy 80 m2 es hagyományos szigeteletlen kockaházat mennyiből lehet kifűteni? Három db gázkonvektor van. Egy átlagos 20-21 fokos belső hömérséklettel számolva mennyiből jön ki kb szeptembertöl áprilisig?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sokmindentől függ.Kinti hömérséklettől meg egyének,de mégis kb menyi lehet?

2018. dec. 4. 05:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

10

De, ez az egyén gondja. Azt nem tudom, te hol élsz.

Ez nem csak szöveg. A változást meg nem "adják", hanem mindenkinek magának kell változtatia, akár csak egy kicsit is.

2018. dec. 4. 13:53
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Nézd, én nem vitatkozom veled, mert látom számodra ismeretlen fogalom, hogy valakiknek nem telik valamire.

Nyilván mi is szívesebben laknánk egy 170m2-es szigetelt, korszerű fűtésű házban mint a szüleid, de nekünk nagy megszorítások árán ennyire futotta és míg felneveljük és taníttatjuk a gyerekeinket, addig ez így is fog maradni, hacsak nem nyerünk a lottón.

Egyébként Gödön lakunk, amennyiben ez érdekes.

2018. dec. 4. 14:00
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, nem, nem ismeretlen fogalom, te viszont személyes sértésnek veszed, ha más egyéb szempontok szerint gondolkodik és él, mint te. Emiatt eszem ágában sincs nekem bocsánatot kérni, és visszautasítom ezt az áldozati szerepet is, amibe helyezkedtél.

Egy szót sem írtam rólad, így ezt visszautasítom.

Pusztán elmondtam az ökológiai tényt, valamint azt, hogy nem várni kell, hogy valaki adja a megoldást, mert ez ami dolgunk: neked is és nekem is.

Mi évekig egy 58 nm-es, de korszerű, nem pazarló házban éltünk, semmint megvegyünk egy nagyobbat, de pazarlót. Ez egy döntés. Ami mindenki előtt nyitva áll, és hozhat rossz döntést is, ami után másokara mutogat. Meg jót is.

2018. dec. 4. 14:04
 14/17 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó! Miért jössz ide leoltani az embereket, mert neked az újgazdag szüleid könnyedén alád toltak mindent?!

Osszad az észt máshol!

Hess...hess...hess innen!

2018. dec. 4. 22:29
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

14

Inkább újgazdag legyen, mint olyan régi suttyó, aki leoltogat egy kulturált válaszolót, mert megveszi az irigység.

2018. dec. 10. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó!

Úgy tűnik, hogy nem tudsz különbséget tenni az irigység és mások lenézése ill. lefitymálása között.

(Majd ha nagyobb leszel -talán- megérted majd te is.)

2018. dec. 11. 10:27
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó,tökéletes meg tudom állapítani, ahogyan te most engem is megprbálsz lekezelni, sikertelenül. Legfőképpen azért,mert te képzelegsz mindent, amit más nem.

A te frusztrációd, kisebbségi érzésed a tiéd,vigyázz ráatovábbiakban is!

És fenntartom: inkább legyen valaki akármilyen újgazdag, mint frusztrált, régi bunkó.

2018. dec. 11. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!