3 fiatal lány átlagosan mennyi meleg és hidegvizet fogyaszthat egy hónapban (m3)?
Lakást vettek szüleim, 2 lánnyal fogok lakni, meg kellett adni hogy mennyi legyen a m3 átalány, amit fizetni fogok. Tehát átalánydíjas a melegvíz biztosan, a hideg elvileg nem, mégis kértek arra is egy számot.
1,5 m3-t mondtak a melegre egy főnek, én 5-öt állítattam be, biztos ami biztos. Csak hát, 1,5 m3 az 50 liter/nap. Egy zuhanyzás is van, hogy több. Ezen kívül a kézmosás, mosogatás, takarítás megy melegvízzel.
Hideggel a mosógép meg a WC-öblítés.
Hidegre is 5-öt írtam, tehát összesen 10m3/hó.
Ha többet használunk később rá kell fizetni. Ha kevesebbet, nyilván visszaadnak pénzt.
Szüleim szerint sok a 10, mert mi 4-en 12m3-t használtunk anno egyben a hideg-meleg vízre vonatkoztatva.
Szerintetek?
JA BOCS, nem fejenként 10, mea maxima culpa, késő van és hallottam már ennél vadabb dolgokat is...
Akkor nem szóltam és megyek lefeküdni. Még egyszer bocs.
De ha 4 főre 12 van otthon, akkor 3 főre miért olyan sok a 10? Nem az, simán lehet, hogy több lesz, de azért kiindulópontnak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!