Ti havonta mennyit vizet használtok? 2 fős háztartás érdekelne elsősorban
Figyelt kérdés
Kertes házban élünk ketten, és kicsit sokallom a vízszámlánkat, kíváncsi vagyok más mennyit fizet havonta. Kiszámoltam, hogy a mosógép havonta 1 m3, a mosogatógép fél. Emellett naponta zuhanyzunk, nem órákig, mégis elmegy 7-8 m3.2018. nov. 24. 20:56
1/10 anonim válasza:
Olyan 6-7 m3 megy el havonta, úgy, hogy a WC és a mosógép kútvízről megy.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor a 8 m3 nem is olyan sok? Mikor az átalányt állítattuk be tavaly, azt mondták a szolgáltatónál hogy 4-5 m3-nél többet ne állítsunk be, mert kettőnknek nem lesz több..
2018. nov. 24. 21:12
4/10 anonim válasza:
Nálunk 4 m3, pedig szeretünk fürdeni. Viszont keveset főzünk és mosogatunk. Energiatakarékos a mosógépünk.
5/10 anonim válasza:
Míg ketten voltunk 4-5 ment el. Azóta 7-8/hó, mióta gyerekünk van.
Heti min. 3-4 mosás, kézi mosogatás, nekünk zuhany, gyereknek kiskád pici vízzel, energiatakarékos wc.
6/10 anonim válasza:
Nekünk is csak 3-4 körül lehet (nincs vízszámlánk, de régen ennyi volt), röviden zuhanyzunk, de amúgy nem takarékoskodunk vele (azért nem pazaroljuk), rengeteget főzünk, mosogatunk, de az nem igényel sokat, a fürdés lenne sok.
7/10 anonim válasza:
Mosogatógépem nem volt, csak mosógépem, és egyedül éltem a házmban, akkor volt kb. 2m3 a havi fogyasztásom, akkoriban eléggé spórolósra véve a figurát. Ez kb. napi 65 liter víz/fő, ennél jobban már csak a napi zuhanyzás ritkításával tudsz spórolni.
8/10 anonim válasza:
Külön mérőink vannak, kb. 2 m3 melegvíz és 2-3 m3 hideg fogy egy hónapban, lakásban, két főre.
9/10 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, mert itt is àtalànyt fizetünk, 8000/hó.
Nyàron sokkal több fogy, mert a viràgokat, tujàkat egyebeket a rendszerről locsoljuk, nincs kút.
Heti 4-5x mosok, attól függ.
Kézzel mosogatok, folyóvíz alatt.
10/10 anonim válasza:
Kertesházban, egyedül 2 köb/hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!