Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ez mennyire korrekt így...

Ez mennyire korrekt így szerintetek? Kép és részletek leírásban.

Figyelt kérdés

[link]

Ma került ki az értesítő a lépcsőházban, miszerint ma próbálkoztak leolvasással (időben meghirdették). Majd holnap jönnek újból, természetesen munkaidőben. Mégis mire számítanak, ki tud így szabadságot kivenni? Telefonszám sehol, most akkor kezdjek el nyomozni és könyörögni, hogy ugyan jöjjenek majd újból, vagy mi történik? Utána meg én leszek, aki akadályozza a leolvasást?

2018. nov. 21. 19:08
 1/6 anonim válasza:
70%
A szolgáltatók pofátlanok, ők diktálják és osztják be az idődet, te meg nézel, hogy mi a f. van, és vegyél ki szabit. Pff.
2018. nov. 21. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Még ha egy héttel előre kiírják, esetleg meg lehet oldani, de ez így egyszerűen szpatás.
2018. nov. 21. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem olvassák le, akkor mi van?

Nálunk is munkaidőben próbáltak néha jönni, ha fontos majd próbálkozik emberi időben, vagy jön jövőre.

2018. nov. 21. 19:46
 4/6 anonim válasza:
100%
Ez mindig így megy sajnos...nálunk dettó ugyanez. A leglehetetlenebb időpontokat írják ki, mikor maximum a nyugdíjasok vannak otthon. Pótleolvasás egy nappal később még lehetetlenebb időpontban.
2018. nov. 21. 23:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Közben beszéltem velük, majd ha nem tudják ma sem leolvasni, megkezdődik a levelezés meg a telefonálgatás. Szankció nem lesz. De magukat is szivatják meg engem is, ha egy héttel hamarabb kiteszik, akkor megoldom... De így...
2018. nov. 22. 07:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk általában szokott lenni telefonszám szerencsére, amin ténylegesen a leolvasót lehet utolérni. A múltkor a vizes kolléga szombat délelőtt bevásárlás felé menet ugrott be hozzánk leolvasni, mert csak akkor voltunk otthon és mivel amúgy is az ő területe, neki is szívatás, ha sosem érjük utol egymást.

Szóval összességében szerintem leolvasó függő. Nyilván abba bele lehet kötni, hogy miért a leolvasás napján értesítik a kedves felhasználókat, de mivel értesítés nélkül, váratlanul is ellenőrizhetők jogszabály szerint a fogyasztási helyek, ezért nem támadható.

Én írnék egy levelet nekik, hogy sajnos nem áll módodban a megjelölt időpontban otthon tartózkodni, próbálkozzanak emberi időben.

2018. nov. 22. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!