Az ÉMÁSZ-nál valamilyen mentális problémája van a villanyóra leolvasónak?
Tapasztalt valaki ilyesmit problémásabb körzetben? (Heves, Nógrád megye)
Felhív telefonon, kicsengett vagy 2-őt. Erre felhív megint ingerülten, hogy hívtam magát!!!! (gondolom várta, hogy visszahívjam)
Erre kijelenti, hogy jön valamelyik nap, és legyek otthon, mert ha nem akkor irgumburgum. Mindezt egy recsegő telefonról, alig értettem valamit.
De ezt totál ingerült, idegbeteg stílusban, és még vissza is hívott leb..ni, hogy én voltam a bunkó.
Csak néztem itt.
Teljesen más megyéből költöztem ide, ott a fogyasztó az atyaúristen volt, és totál kedvesek, normálisak voltak velünk bárhol, természetesen viszont is ezt kapták, de gondolom van erre valami etikett.
Hát az ÉMÁSZ-nál úgy tűnik, nincs.
63%, látom te is beálltál a mentális problémás sorba. :D
Figyike, semmi mást nem kellett volna csinálnia a kollégádnak, mindössze annyit, hogy emberi módon, és stílusban szól bele a telefonba, és nem várja el, hogy én hívjam vissza.
Nem, nem érdekel, hogy gürizik, nem vagyok lelki segélyszolgálat, ha nem bírja, hagyja ott.
És nem, nem azért próbálkozom, hogy megússzak bármilyen kifizetést.
Az ÉMÁSZNÁL mondták, hogy neten bírom a fogyasztást, aztán annyi. Nem tudom minek orát nézegetni, olvasgatni, pláne nem hétköznap délben, ellentmondást nem tűrő tahó stílusban.
Érdekes, ez EON-nál ilyen nem volt, pl Fejér megyében.
10
Gondolom, attòl mèg, hogy a manipuláló szerelő el lett bocsátva ès ügye a bìròsàgon folytatòdik, attòl mèg a sok megkàrosìtott ügyfèl nem kapta vissza a pènzt, amit csalàssal hùzott ki belőlük a "szolgáltatò".
Nagynènèmnek, akik mellesleg anno kèt kisgyereket neveltek, minden fillèrnek megvolt a helye, ha jòl emlèkszek, 325 ezer Ft-juk bànta a manipuláciòt a Tigàz rèszèről, ők visszakapjàk a pènzt valamint kártèrìtèst a hònapokig tartò ideghàborùèrt? Kèrdèsem költői.
Fènyképen a mágnesezettség nem látszik.
Ezt csak úgy lehet megakadályozni, ha a tulaj többedmagával kamerázza ezeket a léhütö férgeket "munka" közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!