Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Az ÉMÁSZ-nál valamilyen...

Az ÉMÁSZ-nál valamilyen mentális problémája van a villanyóra leolvasónak?

Figyelt kérdés

Tapasztalt valaki ilyesmit problémásabb körzetben? (Heves, Nógrád megye)

Felhív telefonon, kicsengett vagy 2-őt. Erre felhív megint ingerülten, hogy hívtam magát!!!! (gondolom várta, hogy visszahívjam)

Erre kijelenti, hogy jön valamelyik nap, és legyek otthon, mert ha nem akkor irgumburgum. Mindezt egy recsegő telefonról, alig értettem valamit.

De ezt totál ingerült, idegbeteg stílusban, és még vissza is hívott leb..ni, hogy én voltam a bunkó.

Csak néztem itt.

Teljesen más megyéből költöztem ide, ott a fogyasztó az atyaúristen volt, és totál kedvesek, normálisak voltak velünk bárhol, természetesen viszont is ezt kapták, de gondolom van erre valami etikett.

Hát az ÉMÁSZ-nál úgy tűnik, nincs.

2017. nov. 13. 17:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

63%, látom te is beálltál a mentális problémás sorba. :D

Figyike, semmi mást nem kellett volna csinálnia a kollégádnak, mindössze annyit, hogy emberi módon, és stílusban szól bele a telefonba, és nem várja el, hogy én hívjam vissza.

Nem, nem érdekel, hogy gürizik, nem vagyok lelki segélyszolgálat, ha nem bírja, hagyja ott.

És nem, nem azért próbálkozom, hogy megússzak bármilyen kifizetést.

Az ÉMÁSZNÁL mondták, hogy neten bírom a fogyasztást, aztán annyi. Nem tudom minek orát nézegetni, olvasgatni, pláne nem hétköznap délben, ellentmondást nem tűrő tahó stílusban.

Érdekes, ez EON-nál ilyen nem volt, pl Fejér megyében.

2017. nov. 13. 19:54
 12/20 anonim ***** válasza:
...és ilyeneket vesznek fel egy szolgáltatóhoz = pff.
2017. nov. 13. 20:08
 13/20 anonim ***** válasza:
47%
Nem csak a leolvasók, de az összes alkalmazott agyhalott náluk.
2017. nov. 13. 21:38
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Egyszer ingafozott az áram nálam és sercegett az autómata. Hát elég durván. Az óra utáni biztosíték mögött. Felhívtam a szolgáltatót hogy problémám van. Elmondtam mi a gond. Kié az a rész az enyém vagy a szolgáltatóé kérdeztem? Az övék jött a határozott válasz. Küldi az ügyeleteseket. Végleg elment az áram. Több óra múlva se jött senki. Majd hívtak hogy akkor mi is a gond? Elmondtam. Hát az nem az ő részük hívjak szerelőt. Na mondom először nem erről volt szó. Jó majd beszél az ügyeletesekkel és keresnek. Hívtak is a hibaelhárítók hogy ők ugyan nem jönnek az óra utáni rész az enyém. Ez ugyan igaz de nem ezt mondták először még délután 3 körül. Ekkor már fél kilenc volt. Na jó akkor mivel rögzítik a felvételt akkor majd lehet fizetni az esetleges kárt a fagyasztó miatt mondtam nekik. 15 perc múlva itt voltak. Tanulság hogy olyanok ülnek a telefon másik végén akik alapvető dolgokkal nincsenek tisztába.
2017. nov. 13. 22:32
 15/20 anonim ***** válasza:
30%
Mindenki nyugodjon meg, én Pest egy jobb kerületében lakok, itt se jobb a leolvasó. Legutóbb kiírta, mikor jön. A megadott intervallum kb. közepénél értem haza, éppen jött szembe lefelé a lépcsőházban. Mondtam neki, jöjjön vissza, olvassa le. Azt válaszolta, hogy siet, majd hívjam, hogy mikor alkalmas, köszönés nélkül el. Hívom, többször mondja, hogy nem alkalmas, majd hívjam máskor. Aztán ÉN kaptam az Elműtől egy felszólítást, hogy egyeztessek időpontot és engedjem be végre az olvasót. Betelefonáltam az ügyfélszolgálatra. Mondtam, mi van, azt mondták, ők kijelölnek egy időpontot, akkor muszáj jönnie. Regisztrált egy időpontot, jött is a gyerek, nem köszönt, meg se szólalt, leolvasta és elrohant. Kifinomult úriemberek vannak a szolgáltatónál, mit mondjak...
2017. nov. 13. 23:48
 16/20 anonim válasza:

10

Gondolom, attòl mèg, hogy a manipuláló szerelő el lett bocsátva ès ügye a bìròsàgon folytatòdik, attòl mèg a sok megkàrosìtott ügyfèl nem kapta vissza a pènzt, amit csalàssal hùzott ki belőlük a "szolgáltatò".

Nagynènèmnek, akik mellesleg anno kèt kisgyereket neveltek, minden fillèrnek megvolt a helye, ha jòl emlèkszek, 325 ezer Ft-juk bànta a manipuláciòt a Tigàz rèszèről, ők visszakapjàk a pènzt valamint kártèrìtèst a hònapokig tartò ideghàborùèrt? Kèrdèsem költői.

2017. nov. 14. 06:56
 17/20 anonim válasza:
A manipulàlt òra meg ùgyis a tigàz àltal kijelölt "független" ellenörző cèghez kerül gyanù esetèn, ezek meg mindig azt fogjàk kihozni, hogy a fogyasztò a hibás, ő manipulált, mègha a tènyek merőben az ellenkezőjèt igazolnák is.
2017. nov. 14. 07:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Mielőtt jönnek, fényképezz körbe mindent a mérőnél.
2017. nov. 14. 09:40
 19/20 anonim válasza:

Fènyképen a mágnesezettség nem látszik.

Ezt csak úgy lehet megakadályozni, ha a tulaj többedmagával kamerázza ezeket a léhütö férgeket "munka" közben.

2017. nov. 15. 09:43
 20/20 anonim válasza:
Èvekkel ezelőtt készültek fain kis rejtett kamerás felvételek a ténykedéseikről, többen ìgy buktak le. Àltalánosságban a trükkjük az volt, hogy a tulajt beküldik kávèt főzni, addig meg azt csinálnak az òrával, amit csak akarnak.
2017. nov. 15. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!