Energiatakarékosra szeretnék cserélni minden izzót a házban. Ti milyet ajánlanátok, ami tényleg ér valamit?
Éppen néhány hete vettem 6 db-ot tartaléknak, mert a Praktikerben nagyon kedvező áron kétezervalahány forintért volt a kettesével csomagolt Osram 1500 lumenes égő.
Egy százas izzó fényerejét tolja a képedbe, és megoldja 13W-ból valamivel több mint egy ezresért.
Szerintem ez teljesen rendben van!
Több ilyet üzemeltetek otthon, és teljesen elégedett vagyok velük. Soha semmi probléma nem volt még nálam Osram led égővel.
Látom, skerült félreérthetően fogalmaznom.
Valójában úgy "tartalék", hogy a kimenő kompaktokat cserélem Osram led égőre, ha meghibásodnak.
Van led-ből is megbízható, tartós, de utána kell nézni. Ne vegyél ilyesmit ebay-ről vagy a piacról, mert az csak import elektronikai hulladék.
Én ajánlom a ledeket, idehaza már mindenütt az van.
/csak halkan írom, nem reklámozni akarok, innen rendelem: leddiszkont pont hu
A hálómban van egy Osram kör alakú kompakt a csilláron, 15 éve működik. Illetve rendeltem kínából ledes lámpákat, 6 éve mennek gond nélkül, több helyiségben.
Az a legbiztosabb, ha valahol megnézed ezeket élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!