Niceszisz kérdése:
A mosógépet mivel érdemes tisztítani/átöblíteni? Csak azt ne mondjátok hogy mossam ki 1L ecettel.
Figyelt kérdés
2017. aug. 8. 23:36
11/14 Sosetom válasza:
Pedig az a tuti trisó, ecet, fél évente magas fokon, külön külön!
12/14 anonim válasza:
10-es vagyok, az a mondókám lényege, hogy nem kell fél évente ecetezni, ha megelőzöd a nyálkás lerakódás kialakulását.
Az ecet nem sokat ér. Nem jó zsíroldó, gyenge vízkőoldó.
Vizkőre nagyságrendekkel jobb a citromsav.
A trisót is próbáltam, nem oldotta a lerakódást.
Miért hiszitek, hogy egyetlen hatóanyag, pl. trisó, jobb, mint egy vegyészek által összeállított vegyi koktél? A gépi mosogatópor elég brutál zsíroldó és tisztítószer.
Nem tudok fényképet mellékelni, de megdöbbentő trutyi jött ki a fél éves mosógépből.
13/14 anonim válasza:
Ez a gépi mosogatópor mit takar? Por alakú mosógép tisztìtó, vagy mosogatógépbe való mosogatópor? Ha az utóbbi, akkor mennyit használsz egy alkalomra?
14/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocsi, látom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!