Nem használom a panellakást.2800-as alapdíj reális? 54 nm EON. Nem panelprogis. Hogyan lehetne csökkenteni?
kikötteted és akkor nincs alapdíj, ezen akkor érdemes morfondírozni ha még jó pár évig nem lesz szükség áramra mert vissza nem ingyen kötik.
Viszont neked azért ennyi az alapdíjad,de ezt te is tudod mert 2 csatlakozási pontod van, ahol csak 1 van ott értelem szerűen fele ennyi alapdíjat kell fizetni
Én semmit sem fizettem. Bejelentettem, hogy nem lakom ott. Amikor volt leolvasás, akkor talán 800 Ft-ot kellett befizetnem, de havonta nem kellett semmit sem. Szintén Eon.
Egyedül csak a fűtésnél volt alapdíj, amit mindenképpen kellett fizetni havonta, meg persze a közösköltség.
9: igen, hideg víznél is lehet (legalábbis nálunk)
Csak a fűtés volt, ahol nem lehet. De ez mondjuk logikus, mert egyébként is fizetjük a nyári hónapokban is, amikor nincs fűtés, szóval azt mindig kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!