Főgáz tartozás? Úgy, hogy nem is vagyok számlafizető?
Egy automata üzenetet olvasott be nekem a Főgáz, ami szó szerint így szólt: "Tisztelt Ügyfelünk! Önnek forint tartozása van, kérjük rendezze!"
Igen, a "forint" szó előtt összeg nem hangzott el. A nevemen nincs gázfogyasztó. Nekik nincs ügyfélszolgálatuk. Ezért nem szívesen tolnék el egy délutánt, hogy valamelyik ügyfélszolgálatukon ücsörögjek személyesen a nagy semmiért.
Mi a fene lehetett ez az automata hívás? Pláne, hogy állítólag tartozom, de összeg nélkül? No meg hogyan tartozhatok, ha nincs gázóra a nevemen?
Nézzétek meg a holnapjukat, épp fejlesztés alatt van az összevont (több társaságot felvásároltak) telefonos ügyfélszolgálat kialakítása, addig türelmet kérnek.
De sikerült kinyomozni: egy itt élő, külföldi barátunknak mi vagyunk a meghatalmazottjai több helyen. Ő maradt el a számlafizetéssel és jobb híján engem hívott az automata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!