Azok akik ilyen havi 40-50 vagy mégtöbbet költenek fűtésre, hogy a frászba nem jut eszükbe, hogy valahogy tárolni kéne a hőt, nem csak kiküldeni a kéményen?
Nem hiszem, hogy az egész éves gázfogyasztásra, fűtéssel együtt ez rengeteg lenne.
De szívesen veszek MÉGOLCSÓBB ötleteket, mert hárman élünk 180ezerből (nyugdíjasok vagyunk)
* MÉG OLCSÓBB
és a válaszom az előttem írónak szól.
Nem, nem egész évre, mert a kérdésben HAVI szintű szerepel. Egy évre 40 ezer körül van a fűtésem, egy 160 nm-es házban, most, a nagy hideg miatt.
Ugyanis kiváló szigeteléssel építtettem meg, az ingatlan hőhídmentes és passzívházközeli.
Hát, a kedves kérdező jóvoltából most már azt is megtudtuk, hogy van olyan is, aki a fűtésére rejszol unalmas estéin. :)
Kérdező, hogy a frászba nem jutott még eszedbe, hogy körbe kéne szigetelni a házat, nem csak kiküldeni a meleget a falakon keresztül az udvarra? :) Gondolj csak bele, micsoda megaorgazmusaid lehetnének, feleennyi fűtésszámla mellett! Appáám!
#16: a 100 négyzetméter hosszú parasztháznak 6,25 négyzetméter a belmagassága, és 57 köbméter az alapterülete, ezt már óvodában is tanítják :P :D
100négyzetméter, hosszú parasztház... így remélem már megfelel minden gyenge elméjűnek?...
Nem nem menőzni jöttem... és kb leszarom, mennyi volt kinek a teljes fűtési szezonja...
Engem az érdekel, hogy azok akik nyomorognak miért nem tesznek az ellen, hogy ne a kéményen küldjék ki a meleget...
Az meg aki azt kérdezte miért nem szigetelem körbe a tömésfal házamat... na szerinted miért?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!