Csekkel fizető Telekomosok, nektek mennyi idő marad a
számla érkezése és a csekk lejárata között?
Figyelt kérdés
Reklamálni akarok a Telekomnál, mert sorozatosan úgy érkezik a számla, hogy képtelenség határidőre befizetni a csekket. Most legutóbb tegnap azaz 23-án érkezett a számla, a lejárata ma, azaz 24-e. Nyilván késve fog beérkezni a pénz. Ez 800Ft felszólítási díjba fog kerülni a késedelmi kamatokon felül még. A számla kelte november 3. Több, mint 20 nap alatt ér ide. Csak érdekelne más is tapasztalja ezt?
2016. nov. 24. 17:51
1/7 anonim válasza:
Telekom vezetékes telefon számlája ma jött fizetni 29.éig kell.
2016. nov. 24. 17:57
2/7 anonim válasza:
Értem, hogy idegesítő, sőt, igazad is van, csak annyit fűznék hozzá, hogy ha holnap befizeted, a csekken ott a pecsét, akkor jogtalan az, hogy fizetned kell pluszban. Ezt azért tudd! Mert neked addig kell befizetni, az, hogy mikor ér be a pénz, más tészta. De szólj nekik mindenképp!
2016. nov. 24. 18:32
3/7 anonim válasza:
Nekem mobiltelefon előfizetésem van legkésőbb mindig megérkezik 12. ig de általában 8-án 10-én szokott megjönni és mindig van rá több mint 10 napom hogy befizessem. Talán egyszer 2 éve volt amikor 20-án jött meg és 21. volt a határidő, akkor épp nem tudtam időbe fizetni, két nappal később adtam fel a csekket, de nem volt belőle probléma.
Egyik munkatársam panaszkodott hasonlóan mint te, ő felhívta az ingyenes számukat és elmesélte nekik hogy mi ezzel a probléma, és következő alkalommal már időbe küldték neki a csekket és bőven volt ideje befizetnie. Választ nem tudtak arra adni miért késett ennyit, de ezzel tudta rendezni. Ilyen ügyekbe mindenféleképpen panaszkodni kell mert maguktól úgysem foglalkoznak ilyen dolgokkal.
2016. nov. 24. 18:34
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenképp beszélek velük. Sajnos az ő álláspontjuk, hogy a határidőre nem elég befizetni, akkorra már náluk kell legyen a pénz:
Postát is érdemes cseszegetni. Nekem a szomszéd faluból egy privát levél megjárt egy 70 km-re lévő, másik megyében lévő várost... Megyeszékhely 20 km-re van. Pecséten láttam. Illetve anno amikor gyerekeskedtem, nyaraltam, táboroztam a sulival a Balatonnál egy hetet, többször is még első nap megvettem a képeslapot és feladtam. Rendszeresen akkor ért a címre a lap, amikor már itthon voltam. 1999 környéke volt.
2016. nov. 28. 18:32
6/7 A kérdező kommentje:
Biztosan ketten együtt kellenek ahhoz, hogy lehetetlenné váljon az időbeni befizetés. A kelte a számlának 03. A postai bélyegző a borítékon 14-e. A fogyasztóhoz megérkezik 23-án. A megadott határidőre befizethetetlen. Fele időt a Telekomnál tölti csak állva, feldolgozatlanul, majd a másik felet a postán áll.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!