Régi a rendszer ugyhogy garancia nincs már.
Csak este gyujtok be aztán nehogy befagyjon ezért gondoltam.
Köszönöm utánanézek!
Hát ha ez lakóház, és annak a fűtésrendszeréről van szó, akkor nem fog elfagyni, az egészen biztos. Amíg vannak normális nyílászárók meg tető, akkor annak kell tartós -5 - -10 közötti kinti hőmérséklet (nappal is) és egy hét legalább, hogy át tudjon hűlni fagypont alá az egész ház, falak, minden. Főleg, ha a pincében van a kazán, ahol még folyamatos fűtést is kap alulról a földből (kb. 7-8 fok).
Szóval ha nem hagyod hetekre fűtés nélkül a házat, akkor az biztos hogy nem fog elfagyni semmi sem benne.
Ja igen még ezt nem tudtam hogy mennyi idő míg elfagynak a csövek.Köszi!
Most már minden nap begyujtok de az nem sok,hétvégén meg felmegy rendesen bent akkor mindkét nap nyomom végig.
Akkor megnyugodtam.:)
Persze,hogy lehet!
Nekem Mika6 minikazánom van,abba kell is! Én az ajánlás szerinti -11~-12 fokosra "állítottam be"--rózsaszínű fagyállóval.
Köszönöm mindenkinek!:)
Ma is tanultam valamit:D
Amúgy gáz is van de azt nem szeretném használni ha nem muszály,nem éri meg nekem hogy csak melegen tartsa havi 30-40ezerért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!