Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Uj lakok lennénk egy hâzban...

Uj lakok lennénk egy hâzban és a vizet kikapcsolták mivel az előzô lakó nem fizette ki mi szeretnënk a mi nevünkre iratni hogy legyen viz szolgáltatás de a Viz irodában azt mondták amig a tartozás nincs kifizetve addig nem csinálnak semmit?

Figyelt kérdés
De kérdem én miért fizessem én ki mâs tartozását ??? Volt màr vki igy ? Hova forduljak ??
2016. okt. 3. 15:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
En sem vagyok Pesti.Gyôr mellett élek egy faluban Gyõrhôz tartozok Pannon-Viz szolgàltató..Köszönöm utànna nézek
2016. okt. 4. 11:53
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező akkor nem tudsz mit csinálni.

Azt írtad h apukád testvéréé a ház, tehát nem került hozzátok adás-vétel által. Ez azt jelenti h apukád testvérének rendeznie kell a tartozását és csak utána fogják visszakapcsolni a vizet, nem tudsz mit tenni. Beszélj a nagybátyáddal h fizesse ki a tartozást.

2016. okt. 4. 14:03
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

Várjunk.

Én úgy értelmeztem, hogy a kérdező most örökölte, ez az apai öröksége.

Ha van arról hagyatéki, hogy ő örökölte, akkor lehet menni intézkedni.

De most úgy látom, te úgy értelmezted, és tényleg nem egyértelmű, hogy él az édesapja, meg annak testvére is, és ők ketten örökölték valamikor.

Azaz fele-fele arányban tulajdonosok, és egyikük halmozta fel a tartozást.

Akkor ez szinte olyan, mintha házastársaké lenne a ház, eddig a férj nevén volt a víz, lett egy csomó tartozás, kikötötték a vizet, most át akarják iratni a feleség nevére.

Ekkor tényleg nem fogják átírni. De erről írtam is a hosszabb válaszomban, hogy az ilyet nem csinálják meg, és jogosan.

Szóval akkor tisztázni kellene, hogy ki is az örökös.

2016. okt. 4. 14:07
 14/14 anonim ***** válasza:
26%
Mikor örökölted meg a lakàst és kinek a nevén volt az óra a tartozàs felhalmozàsakor?
2016. okt. 5. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!