Ti fűtötök már?
Figyelt kérdés
Vagy én vagyok fagyosszent, vagy tényleg hideg van?
Este bekapcsoltattam párommal a fűtést, mert zokniban, pulcsiban majd megfagytam.
Mostmár nem csak reggel fáztam, hanem egész nap.
(amúgy a Mátra alján lakunk)
2016. szept. 28. 06:20
1/13 anonim válasza:
Őziked nincs? mi is fűtünk ejszakara bekapcsoljuk reggelre kikapcsolom mert egyedul vagyok itthon es nincs annyira hideg
2/13 A kérdező kommentje:
Nincs őzikém, de imádom a húsát.:)))
Bent az ebédlőben pár napja 18 fok volt, tegnap már csak 17.Azt mondtam, ez már szörnyű.Brrrr...
Köszi a választ.
Nyilván napközbe lejjebb vesszük a szabályzót, mert pl. délelőtt nem leszünk otthon, fölöslegesen minek menjen?Amint fejjebb vesszük úgyis gyorsan melegednek a radiátorok.
2016. szept. 28. 06:28
3/13 anonim válasza:
Mi még nem fűtünk, de ez szerintem hőfoktól függ, nem dátumtól. Ha 18 fok lenne bekapcsolnám természetesen. Nálunk 20,5 lett reggelre, nappal feljebb megy, így még nem kellett.
4/13 anonim válasza:
Be kellett indítani. Hajnalonként 4-5 fok van!
5/13 anonim válasza:
MI este fürdéshez bekapcsoljuk a fűtést, illetve a termosztátot beállítjuk éjszakára, h ha 21 fok alá megy, kapcsoljon be.
Nappal nem vagyunk otthon, de nappal jó idő van, nem fűtenénk még.
6/13 anonim válasza:
Hősugárzó megy a fürdőszobában zuhanyzáskor, de még nem gyújtottunk be. Ha majd nappal sem lesz 20 fok, akkor lehet róla szó. Addig a pulóver és takaró elég.
7/13 anonim válasza:
este 19,6 fok volt...nálunk télen az esti programnál 18,5 fokra van állítva a termosztát. Napközbe 21 fok körülire melegszik a ház, télen napközbe 19,5 fokra van állítva a termosztát. Szóval nem fűtünk és a kazán is le van kapcsolva. Nem vagyunk fázósak.
8/13 anonim válasza:
Konvektoros lakásban lakom, és még nem fűtök, de szívem szerint már bekapcsolnám estékre. Mivel elég magas gázszámlát csinál, ezért inkább várok vele addig, amíg nappal is hűvösebb lesz az idő.
9/13 anonim válasza:
Nálunk 23-24 fok van a lakában, így még eszünkbe se jutott befűteni. 20-21 fok körül már biztosan. Szerencsére süt a nap napközben, nálunk ez sokat számít.
10/13 anonim válasza:
Én esténként begyújtok. Úgyis ki kellene próbálni a rendszereket, fa meg nem sok fogy ilyenkor még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!