A villanyszámlámon csak a rendszerhasználati díj 5000FT havonta. Miért ilyen sok?
Figyelt kérdés
Másnak a havi teljes villanyszámlája 5000FT.2016. aug. 13. 08:21
11/21 A kérdező kommentje:
lehet, de honnan tudom ezt meg? Én is ki vagyok akadva, hogy magas a számlám?
2016. aug. 13. 10:04
12/21 anonim válasza:
Kihúzol mindent, és ha még mindig pörög az óra akkor lopják.
13/21 anonim válasza:
nekünk 2 tv+2 dekóder, wifi ruter, laptop, nagy fagyasztóláda,nagy hűtő, mosógép heti 3szor, mosogatógép 2 naponta,télen kazán keringető, nyáron kerti szivattyú,5-en vagyunk így a lámpák kb az egész házba égnek, mikró, páraelszívó a konyhába stb stb és átlag 130-150kw között van a fogyasztás. Amikor villany bojler volt akkor volt 200 körül havonta. Vagy a szomszéd is a te áramodat használva vagy valamelyik gépedet le kellene cserélni mert indokolatlanul zabálja az áramot
14/21 A kérdező kommentje:
Azt honnan tudom meg, hogy melyik gépem zabálja az áramot? Led égők vannak mindenhol. Mosógép tényleg megy. De nincs se elektromos vízmelegítőm. Klímát be sem kapcsolom. Hogyan tudom kideríteni, hogy lopják-e az áramomat vagy melyik gép zabál?
Ha mindent kihúzok, de az óra nem pörög olyan gyorsan, hogy szemmel látható a pörgés. Tehát nem esik szét.
2016. aug. 13. 10:22
15/21 anonim válasza:
lehet kapni konnektorba dugható fogyasztásmérőt. Naponta bedugod mindig egy másik eszköz elé, és megmondja mennyit fogyaszt.
De az is lehet, hogy a mérőóra rossz
16/21 A kérdező kommentje:
lehet. Ha a mérőóra rossz mit tehetek?
Fogyasztásmérőt csak konnektorba dughatom? Mert pl a kazán nem konnektorba van dugva, hanem be van kötve az elosztóba és a klíma is. Bár az utóbbit be sem kapcsolom.
2016. aug. 13. 10:31
17/21 anonim válasza:
Ha a mérőóra rossz akkor a közművel kell beszélni, hogy nézzék meg(ez tudtommal pénzbe kerül, szóval, előbb nézd meg nem-e máshol van hiba)
18/21 anonim válasza:
télen se fűtöttél árammal? lehet azért emeltek a havi részösszegen
19/21 A kérdező kommentje:
télen sem. Havi diktálós vagyok!
2016. aug. 13. 17:17
20/21 kovpet válasza:
Hívj ki egy villanyszerelőt. Ha mindent kihúzva, kikapcsolva, áramtalanítva akár csak megmoccan az óra, akkor valami nagyon nem kerek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!