Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » 18 éves leszek szeptemberbe,...

18 éves leszek szeptemberbe, barátom 26. Vélemény?

Figyelt kérdés

Itt lakunk az én szüleimnél de nem jövünk ki jól, ezért úgy gondoltuk elmegyünk albérletbe .

De nem tudom hogy pénzügyileg hogy bírjuk majd összes jövedelmünk 120/130 ezer kb. Szerintetek kitudnánk jönni ennyiből ?

2016. júl. 21. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha enni nem terveztek, akkor igen. Bár nem mindegy hogy az az albérlet Budapesten vagy Tiszaburán lenne...
2016. júl. 21. 19:49
 2/7 A kérdező kommentje:
vidéken max 20000 lenne a bérleti dìj
2016. júl. 21. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor nagyon szűkösen de talán. Bár én még itt vidéken se láttam 20 ezerért.
2016. júl. 21. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha csak nem egy picike faluról van szó akkor a lakást felejtsétek el 20ezerért. Ennyiért gyakran még szobát sem kapni. Egyetemvárosokban ennyiért kínálnak egy ágyat szobatárssal.

60-70 ezerért már reálisabb az elképzelés. 15-20 ezer rezsi. Étkezés 30-40 ezer.

2016. júl. 21. 22:02
 5/7 A kérdező kommentje:
kis város, pici házikó lenne szoba,konyha nappalival fürdő
2016. júl. 22. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:

SzeptemberbeN!

Tanulj már meg inkább írni ahelyett, hogy 17 évesen már az elköltözésen jár a fejed!

Összjövedelem? Mennyi ebből a te hozzájárulásod? Van szakmád, végzettséged, biztos állásod? Vagy a 20 ezres putrin fogadod majd a kuncsaftokat, hogy hozzájárulj az étkeztetésedhez?

2016. júl. 24. 07:00
 7/7 anonim válasza:
esetleg ha a barátod nem jön ki a szüleiddel, de te elvagy velük, akkor ő egyedül elköltözhetne, és amikor végeztél az iskolával és van munkád, akkor mehetnél te is együtt élni vele, akkor nem függenél annyira tőle, és jobban ki is jönnétek anyagilag
2016. júl. 30. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!