18 éves leszek szeptemberbe, barátom 26. Vélemény?
Figyelt kérdés
Itt lakunk az én szüleimnél de nem jövünk ki jól, ezért úgy gondoltuk elmegyünk albérletbe .
De nem tudom hogy pénzügyileg hogy bírjuk majd összes jövedelmünk 120/130 ezer kb. Szerintetek kitudnánk jönni ennyiből ?
2016. júl. 21. 19:43
1/7 anonim válasza:
Ha enni nem terveztek, akkor igen. Bár nem mindegy hogy az az albérlet Budapesten vagy Tiszaburán lenne...
2/7 A kérdező kommentje:
vidéken max 20000 lenne a bérleti dìj
2016. júl. 21. 19:51
3/7 anonim válasza:
akkor nagyon szűkösen de talán. Bár én még itt vidéken se láttam 20 ezerért.
4/7 anonim válasza:
Ha csak nem egy picike faluról van szó akkor a lakást felejtsétek el 20ezerért. Ennyiért gyakran még szobát sem kapni. Egyetemvárosokban ennyiért kínálnak egy ágyat szobatárssal.
60-70 ezerért már reálisabb az elképzelés. 15-20 ezer rezsi. Étkezés 30-40 ezer.
5/7 A kérdező kommentje:
kis város, pici házikó lenne szoba,konyha nappalival fürdő
2016. júl. 22. 12:10
6/7 anonim válasza:
SzeptemberbeN!
Tanulj már meg inkább írni ahelyett, hogy 17 évesen már az elköltözésen jár a fejed!
Összjövedelem? Mennyi ebből a te hozzájárulásod? Van szakmád, végzettséged, biztos állásod? Vagy a 20 ezres putrin fogadod majd a kuncsaftokat, hogy hozzájárulj az étkeztetésedhez?
7/7 anonim válasza:
esetleg ha a barátod nem jön ki a szüleiddel, de te elvagy velük, akkor ő egyedül elköltözhetne, és amikor végeztél az iskolával és van munkád, akkor mehetnél te is együtt élni vele, akkor nem függenél annyira tőle, és jobban ki is jönnétek anyagilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!