Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hol olcsóbb a fűtés? Panelben...

Hol olcsóbb a fűtés? Panelben vagy családi házban? Panel távfűtés, cs. Ház gáz fűtés.

Figyelt kérdés
Mondjuk ugyanolyan szigeteltségű, nyilászáróju.
2016. jan. 30. 20:05
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
de a családi háznál nincs közös költség. Ezt mondom, ha hozzá adod a közös költséget, akkor már többe vagy,mint a nagyobb területű családi.
2016. ápr. 25. 18:38
 22/22 anonim ***** válasza:
67%

Szia. Én úgy érzem laktam eleget családi házakba, korszerűtlen, szigeteletlenekben is. A legutöbbi konvektoros fűtésű volt (egy szobát fűtöttünk, de azt is csak nappal) éjjszakára kikapcsoltuk így 23-28.000lett csak a gázszámla egy kb 30m2-es kis házikóban ahol ha folyamatosan ment akkor volt a közelébe 27 fok a szoba másik sarkába 22 az előszobába már csak 19. Reggelre maradt 14-17fok. Ami kb ugyan olyan idős lehet mint egy panel.

A haveromék egy jóval nagyobb kertes téglaházban laknak 110m2 és központi cirkó van. Átmész hozzájuk, leveszed a cipőd és 10perc után érzed hogy szét fagysz mert van 19fok és állandóan megy. Szigeteletlen de műanyag nyílászárós. Havi gázszámla 50...80.000 körül volt nekik.

Most végre életembe előszőr van az hogy felkelek reggel, vagy épp hazajövök hajnalba ahogy végzek teljesen mindegy, állandó 24-25 fok van és 20.000 Ft a fűtés, szigeteletlen, de műa. nyilászárós. Ja és száraz, nem penészey. Kiteregetem a ruhákat és tényleg a póló fél nap a farmer egy nap alatt megszárad.

Sokkal másabb az ember komfortérzete, ha a falak alul-felül minden irányból langyosak.

Szóval ha fázós vagy mint én akkor semmi képp ne menyj kertes házba, mert ahhoz hogy ott is ugyan ezt az éjjel-nappal 24-25fokot tartsd 60m2-ben a gatyád rá megy.

Aztán ha nincs kert főleg télen engem pl untig nem érdekel. Dolgozom hazamegyek tv, net, kajálás stb átjönnek haverok stb el lehet lenni panelban is én kellemesen csalódtam benne.

2016. okt. 6. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!