Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyire lehet megpakolni egy...

Mennyire lehet megpakolni egy kukát, hogy el is vigyék? Nálatok volt már, hogy otthagyták?

Figyelt kérdés

Ha tele van és még le tudom csukni a tetejét, az OK.

De ha erre ráteszek még egy egész zsákot, ami csak úgy ott áll a tetején, és a kuka fedele is lóg, azzal megtehetik, hogy nem viszik el?

2015. okt. 27. 07:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk ha nincs éves matrica, akkor nem viszik el a kukát és levelet sem hagynak, úgyhogy nálatok jó fejek lehetnek. :)

Én falun élek, nálunk az önkormányzatnál lehet legközelebb ilyen zsákot kapni pluszban. Ha két éve 370 forint volt, akkor most jó esetben számolj 500-zal és kész. Nem hiszem, hogy ezen annyira problémázni kellene, viszont jogosan nem viszik el csak azt a mennyiséget, amennyit kifizettél. Kukása válogatja, hogy mi az, amire azt mondja ez még belefér és mi az, amit már inkább ott hagy.

2015. nov. 8. 10:37
 12/14 anonim válasza:
Én kirakok egy pár üveg sört a kuka mellé és meg van oldva. :)
2016. okt. 12. 10:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Kukásként sem vennék magamhoz egy kuka mellé kirakott élelmiszer-jellegű valamit. A kukára kitett szendvicset is megennéd? :S
2016. okt. 12. 14:49
 14/14 anonim válasza:

Az a sör tiszta és bontatlan, szatyorban van fellógatva.

De. Volt egy kukás ismerősöm. Sztoikus nyugalommal mesélte, hogy a Pennyből el kellett szállítaniuk a lejárt tejtermékeket rendszeresen. Műszak után személy autóval visszament a telephelyre és a délelőtt kidobott joghurtokat begyűjtötte többedmagával és hazavitte a családnak, mert hogy "jó az még".

Úgyhogy mindenki maga szűrje le a következtetéseit, hogy mit bizonyít ez... szegénységet.. vagy csak a személyes higiénia hiányát. :)

2016. okt. 13. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!