Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ha hó végén kicsit megszorulto...

Ha hó végén kicsit megszorultok anyagilag, honnan szoktatok egy kis pénzhez jutni?

Figyelt kérdés

Szerencsére nem szokott előfordulni, csak most volt egy nagy kiadásunk.

Fizetésig még sok idő van.

Család kilőve, tehát kölcsönkérni nem tudunk.

Aki szokott ilyn helyzetben lenni, mit tesz?

Eddig a zaci jutott eszembe, de kíváncsi vagyok mások megoldásaira.

2015. szept. 23. 10:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Adj el valamit a jófogáson, ami amúgy sem hiányozna, de valakinek valószínűleg kéne.

Amúgy nekem anyám ad, vagy mínuszba megyek a számlán.

2015. szept. 24. 18:38
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

"ezt a felnőni dumát hagyjuk már, nem vagyunk egyformák, nem tőled kértem, és még nem éhezek."

Ne haragudj, ha azért nincs hitelkereted, mert mikor volt akkor gyorsan vettél tévét meg kertibútort meg minden szart és most félsz tőle, akkor tényleg fel kéne nőnöd a pénzügyekhez.

2015. szept. 24. 18:39
 13/17 kovpet ***** válasza:

"amúgy meg nem olyan világban, és nem abban az országban élünk, ahol mindenkinek kell lenni megtakarításnak"

Ezt rosszul látod. Pont hogy az nem engedheti meg magának hogy ne legyen tartaléka, akinek nincs sok pénze.

2015. szept. 24. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:

"a folyószámla-hitel meg nem olyan, hogy 2 hónap múlva fel lehet mondani a szerződést, hanem 3 évre írod alá"

Fura amit írsz, nekem határozatlan a szerződésem.

Van hitelkártyám is, azzal tankolom az autómat, de minden hónap végén visszafizetem, így kicsi a kamat, és nem az én pénzem áll az üzemanyagban.

2015. szept. 24. 23:30
 15/17 A kérdező kommentje:

pedig nem én találtam ki, megnéztük mindkét bank honlapját, ahol a párommal vagyunk, mindkét helyen több évre kötik a szerződést.

de telnek a napok, és ügyesen spóroltunk, szóval lehet nem is kell semmi.

jövő hónaptól meg több pénzünk lesz.

a jófogás sem hülyeség, majd szétnézek.

2015. szept. 26. 09:31
 16/17 anonim ***** válasza:

muszáj kicsit előre spórolni, akármikor, akármi közbe jöhet (betegség,haláleset).

Az előre elköltött pénz pedig mindig drágább.

Az olx nekünk is bejött, mert már nem fértünk a cuccoktól

2015. szept. 27. 17:47
 17/17 A kérdező kommentje:

tudom jól a spórolást, de épp most jött be az, amire elment a spórolt pénz.

ezt le is írtam.

nem szorulunk meg minden hónapban, csak most volt egy nagy kiadás.

nekünk is millió felesleges dolgunk volt költözéskor, de elajándékoztuk. pedig pénzt is lehetett volna csinálni belőle, de jót akartam tenni másokkal. mostmár nem akarok, mióta tudom, mi lett az adományba küldött több zsák ruhámmal.

2015. szept. 27. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!