Gázbevezetés mennyibe kerül? A közműfejlesztési hozzájárulás mértéke érdekel.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy településenként eltérő, de mégis, kinek mennyi volt? Hogy valami fogalmam legyen róla...2015. aug. 12. 14:20
1/6 anonim válasza:
Településenként változó, nálunk most emelték 117-ről 200 körülre. Tervezéssel, kivitelezéssel (ha a gáz az utcában van) kb 5-700.000. Ha messze van, akkor hagyd.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hol van az a nálunk? :-)Az miért számít, hogy messze van-e? Azt írja a tigáz, hogy az igényelt kapacitás (és a lakosok száma és befizetések száma) függvénye a csatlakozási díj.
2015. aug. 12. 20:22
4/6 anonim válasza:
Az számít hogy milyen messze van a nagynyomású fővezeték. 5-10e Ft/m a kiépítés. HA az utcából hozod, 10-15m-t még kifizetsz, de a szomszéd utcából már nem fogsz.
5/6 anonim válasza:
Hol, kitől kell ezt kérni? Én is hasonló helyzetben vagyok.
6/6 anonim válasza:
Gázközmű tervező elkészíti a terveket, amit a gázművek elfogad, utána szakember kiépíti, amit a gázművek átvesz, és ráteszi az órát. A teljes rendszernek kész kell lenni, de nem szabad az árkot betemtni, hogy mindent lássanak. Egy tervezés kb 50e Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!