Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hányan és mennyi pénzből...

Hányan és mennyi pénzből éltek havonta? Mennyire szórjátok a pénzt?

Figyelt kérdés
Én srác vagyok 17 éves, mi 120 havi 3man.

2015. aug. 3. 11:36
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
82%

Ketten (31/N 34/F) havi 800,000

Hitelünk nincs, albérletben élünk ami havi 150ezer rezsivel és parkolóval együtt, a kaja havonta még ugyanennyi. Egyéb kiadásokra még 100-200 ezer elmegy havonta (orvos, fogorvos, benzin, fodrász, stb.....)

Mindig teszünk félre, de nyárra elfogy a megtakarítás, mert a család külföldi és ilyenkor haza látogatunk 20-25 napra....

Ja, és nem szórjuk a pénzt, de biztos kevesebből is megtudnánk élni ha oda figyelnénk.

2015. aug. 3. 12:53
 22/35 anonim válasza:
69%
21, kereskedelem
2015. aug. 3. 12:56
 23/35 anonim ***** válasza:
par eve edesanyammal 160 bol eltunk harman ez utan jott egy idoszak amikor edesapamtol jogi uton ki sikerult csikarni 100 at ezen felul (elotte nem volt hajlando gyerektartast fizetni, nagyon nehez idoszak volt) most 2.5 milliobol elunk parommal ketten, nem szorjuk a penzt.
2015. aug. 3. 13:05
 24/35 anonim ***** válasza:
77%
17-es.Nálunk a férjem Ausztriában dolgozik(mindennap hazajár) ezért 800 e a bevételünk havonta,ehhez az összeghez hozzájön még évente 2x 800 e + 1x olyan 1,5 millió,+ 1x még olyan 750 e ,ez a visszaigényelt adó.Én nem dolgozom,mert ennyi bevétel mellett nem szükséges.Pár éve még nagyon kevésből éltünk,tehát nagyon megtudjuk becsülni ezt a pénzt ami most bejön.Egyenlőre saját ház nincs,van két autó,meg 2 kis hitel amit fizetünk.
2015. aug. 3. 13:20
 25/35 anonim ***** válasza:
82%
3-an vagyunk, 430 ezer
2015. aug. 3. 13:24
 26/35 anonim ***** válasza:
69%

4-en (2 felnőtt, 2 gyerek) 350-et költünk átlagosan havonta. Van, amikor nagyon figyelünk a kiadásokra, de van amikor azért költünk bátran.

Átlagosan a költség duplája a bevételünk, többit félretesszük/befektetjük.

2015. aug. 3. 13:31
 27/35 A kérdező kommentje:

tesó, és anya 3-man álünk

anya dolgozik, a tesóm még nem, de majd ő is. apa nemon támogat

2015. aug. 3. 13:33
 28/35 anonim ***** válasza:
82%

Ketten 350E. Ebből fix hó elején: lekötés 90e, bérletek 60e. De egyébként hó elején veszünk le pénzt megélhetésre kb 140-150E-ret, szóval marad még a bankszámlán is.

Nem élünk luxusban, de (ésszerű keretek közt) mindent megveszünk amit megkívánunk, szükségünk van rá, de sosem gondolkodunk, ha kedvünk van beülni egy étterembe. Nyaralni nem szoktunk járni, inkább telelni wellness szállodába 3-4 napra teljes ellátással.

Van saját autók, lakást pedig fél éven belül veszünk, erre van 10M saját tőkénk, erre max 2MFt hitelt vállalnánk be.

2015. aug. 3. 13:38
 29/35 anonim ***** válasza:
82%
Kb. 300.000 ft-ból 3-an. Ebből a férjem hozza haza a nagyobb részt, mert én GYED-en vagyok. A lányunk 2 éves, úgyhogy ő még ezután fog inkább többe kerülni. A pénzt igyekszünk megfogni, de nemrégiben vettünk családi házat, a felújításra rengeteg pénz ment el, így kell egy kis idő, amíg újra össszeszedjük magunkat. Mondjuk ez leginkább akkor lesz, ha újra dolgozom én is, de nem panaszkodom, szép környezetben élünk, jó étel, gyümölcs mindig van, a lányunknak is mindene megvan. Ja, a férjem szokta mondogatni, hogy csak egészség legyen. 33N, 38F
2015. aug. 3. 13:42
 30/35 anonim ***** válasza:
55%

Kb. 400 ezerből élünk hárman, viszont egy Magyarországtól csóróbb országban, így ez itthon nagyobb pénznek számít, szóval aránylag jól megvagyunk belőle. Élelmiszereknél, alapvető dolgoknál nem igazán nézzük mi mennyibe kerül, nagyobb kiadásoknál viszont azért figyelünk. Évi egy 10-15 napos nyaralásra futja belőle, + esetleg még nekem valamilyen utazásra (pl. sulival), Magyarországra is elég sűrűn átjárunk. A szüleim rám gondolkodás nélkül költenek akármennyit, magukra viszont elég keveset, ami miatt néha elég rosszul érzem magam.

18L

2015. aug. 3. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!