Nektek mennyi pénz jön be összesen a háztartásba? Elég a következő fizetésig?
Hát kérlek számolj már egy kicsit mielőtt ilyen hülyeséget kérdezel!
200 e 5 főre?
Zsebpénz.
Ebből éhenhalni lehet, nem kijönni!
Vegye át apád a háztartást és rögtön pofára esik veled együtt hogy a rezs kifizetése után mennyi marad!
Véleményem egyezik az első hozzászólóval!!
Aki nem fizeti a számlákat, nem jár vásárolni, az talán azt hiszi, a 200 e Ft hűűű de sok pénz. Nem az!!
Ember legyen a talpán, aki ebből tud gazdálkodni.
Nagyon kevés 4-5 főre.
Mikor még nem volt gyerekünk, havi 400 ezer folyt be kettőnknek. Abból tudtunk keveset félretenni is, de volt hitelünk, autó, rezsi, stb... (építkeztünk közben).
Gyerek után nekem fele lett a fizetésem (új m.hely, minimálbér... diplomával. De egyelőre ez van).
Most jön be 300-320 ezer. Erre vagyunk hárman. Hitel még mindig van (havi 30 ezer.) Rezsi (havi 60 ezer) Gyerek ovija (havi 15 ezer..kaja + különtorna). Benzin (havi 20 ezer) Bkv bérlet (havi 10 ezer).. Ez eddig 135 ezer.. és még nem ettünk egy kiflit se, nem vettünk semmit. A havi kaja, tisztitószer vásárlás kb. 80 ezer... = Eddig 215 ezer!!!! És akkor még cipő, ruha.. a maradékból..
Szóval 200 ezer öt főre nudli. :(
mibe fogadunk, hogy anyád kifizeti a lakbért és a csekkeket, arra megy el a pénz?
apád meg menjen el teljes állásba dolgozni és akkor nem 60-at fog keresni!
Hát nem tudom, de ha nem lehetne megélni Ennyi pénzből egy családnak akkor én hogy bírok ide írni?
Amugy simán meglehetne lenni Ennyi pénzből egy hónapig ( ha a család nem herál minden féle hülyeségre és csak olyanokat vásárol ami hasznos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!