Tigáz. Nem diktáltam be a mérőóraállást, most mi lesz?
Eddig online diktáltam be a gázfogyasztást, de most elfelejtettem, és lejárt az időpont.
Gondolom ők fogják kalkulálni. De a következő hónapban folytathatom a diktálást, mintha mi sem történt volna, vagy kell valamit intézni az ügy érdekében?
Aki járt már így, leírná a tapasztalatát?
Arra gondoltam, hogy kell-e valamit újra regisztrálni, valamit újra kérni tőlük, stb..., vagy pedig a következő hónapban automatikusan megnyílik a diktáló ablak, automatikusan küldik-e majd a diktálási értesítőt emailben....????
Nem hiába írtam a kérdés végére, hogy "Aki járt már így".
Helyesbítek hátha így nem téveszt meg senkit:
Aki járt már így a TIGÁZ-nál, leírná a tapasztalatát?
Komolyra fordítva: Az elemúlt évek e~hónapi átlagából csinálnak egy becsült fogyasztást,ezt küldik ki.
Természetesen "semmi gond",a jövő hónapban ugyan úgy diktálhatsz,mint eddig. Én évente 2~3 alkalommal elfelejtem hol a gázt,hol a villanyt,hol a vizet lejelenteni...
Semmi nem fog történni. Ebben a hónapban nem fog számla készülni, de a következő hónapban a kéthavin ne lepődj meg.
Ha van okos telefonod, akkor töltsd le a tigáz applikációt. Regisztrálj be, állítsd be. Iszonyat jó a program.
Vissza tudod nézni a diktálásaidat, a korábbi számláidat.
Be lehet állítani, hogy küldjön értesítőt a diktálási időszakban, akkor is tud küldeni, amikor elkészül a számlád. Értesít, ha lejárt a fizetési határidő.
Szép, jó és praktikus applikáció.
Letöltöttem az mvm appot, most van diktálási idő, de a diktálok után nem a a mérőállás ablak jön, hanem egy információs ablak, ami arról szól, mi van ha nem diktálok. További opció nincs.
Tud valaki segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!