Sok a havi 4-500 m3 gáz fogyasztás?
Figyelt kérdés
A ház 100nm2 lakó terulet ami két szinten oszlik el.Alúl padlofűttés.új nyilászárók vannak .2015. jan. 10. 20:32
1/5 anonim válasza:
Nekem nagyon sok. 6 éve lakunk egy 98 négyzetméteres "kádár-kockában". A rekord fogyasztásunk 292 köbméter volt, de akkor még nem volt hőszigetelve a ház (csak a nyílászárók voltak újak még) és kint hetekig -10-15°C körül volt hőmérséklet (vastag hó volt). Kombi turbós kazánom van, tehát a melegvízhez is gáz kell és gáztűzhelyünk van.
2/5 anonim válasza:
A 100 m2-nem tükrözi a m3-t sajna nem lehet viszonyitani, de pl Én 126 n2 -ami ~560 lég m3 nem sokalok, pedig nekem ETI.25-van! 25-éves!
3/5 anonim válasza:
Nekem is soknak tűnik.
Semmi szigetelés,50 éves faablakok egy 94m2-s "kádárkocka"
3db huszonéves kéményes konvektor+1 kisebb parapetes+ hévíz vízmelegítő+kalorII fali hősugárzó--és három,vagy négy éve az éves fogyasztás 2680 m3 (csúcs)volt,de mindig 2500 körül használtunk.(azóta fel lett újítva)
4/5 anonim válasza:
100 m2-es tégla lakásban lakunk, (legfelső emelet) és mi fogyasztunk ÉVI 1200 m3-t, és nálunk gyakran van 23-25 fok (tehát nem spórolunk a gázon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!