Kikészít az ELMŰ az éjszakai vezérelt árammal, mit csináljak?
Albérletben vagyunk 4 hónapja. Eddig kb. havi egyszer volt,hogy nem jutott melegvíz valamelyikünknek a fürdéshez. 2 hete viszont rendszeres és idegölő!
Párom 4 korul venne egy zuhanyt mielott dolgozni menne. Langyos a viz...oly annyira hogy mire a habot lemosná magárol már jéghideg. A bojler 1-2 ora mulva bekapcsol (5 fél6 korul megy el, még látja h megy a bojler). Este 10 kor én zuhanyoznék,de egyáltalán nincs meleg viz. Nem mosogatunk,nem haszmálunk egész nap semmi melegvizet csak fürödni szeretnénk!!
Másnap reggel tudok csak fürödni,de délután párom már megint belefagy a zuhanyzóba. Ez megy gyhuzamba 26-a óta minden nal. A tegnapi nap volt kivétel...volt melegviz de k.u.r.v.a gyorsan tusoltam le mert már fosok a hidegzuhanytól.
Háztulajnam szóltunk még múlthét elején, hogy reklamálja meg mert a t.ök.ün.k kivan az egésszel...ezek után kaptuk ezt a 4 nap melegviz mentesnapot. Ami folytatódni látszik,mert párom rámirt h megint nincs melegviz,ma se csináltunk semmit.
A bojler 1,5 2 éves.
Mi a búbánat miatt kell nekem cicamosdás után fagyoskodnom egész este??
Ha már ennyi idős, ráférne egy vízkőtelenítéssel egybekötött karbantartás és ha már úgy is szét van szedve, egy 3000 W-os fűtőbetét 2000.-Ft.
A karbantartás a tulaj költsége (és mindkettőtök érdeke is!), az új fűtőbetét és a kissé magasabb rezsi a Tietek. De talán megérné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!