Huncutcicus kérdése:
Egerben olcsó albérlet lehet valahol?
Figyelt kérdés
Szeretnénk a párommal egy nagyobb albérletben költözni (most egy egy szobás garzonban lakunk). 1+ fél szoba vagy 2 szobás lakás érdekelne. Nézelődtünk a neten de 80.000 Ft/ hó az túl sok nekünk :( 30.000-50.000 Ft ig tudnánk fizetni. Aki esetleg tud vagy van ismerőse, kérem szépen írjon! Hálás köszönet2014. nov. 8. 14:22
1/4 anonim válasza:
nézd huncutcicus
eger sajnos egyetemváros...
az egyik legdrágább város ilyen tekintetben, mert nincs élesen elválasztott rossz környéke(a környező falvakból importált a kisebbség jelentős része), mint pl pesten a volt ipari körzetek havanna, gubacsi
az északi lakótelepet nem is tudnám mihez hasonlítani, rengeteg a leszigetelt panel, viszonylag tiszta és egyáltalán nem zavaró a forgalom (én két helyen laktam a cseboxban)
ha van önerő inkább vegyetek, mert most öregedik ki egy réteg, ha nincs akkor még egy ideig ki kéne bírni a garzonban
2/4 anonim válasza:
Off: fősuli van, egyetem nincs :D
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. nov. 12. 19:10
4/4 anonim válasza:
Nem drága,sőt az egyik legolcsóbb város. Egyrészt Kelet-Magyarország miatt (Nyugaton sokkal drágább pld Győr) viszonylag elszigetelt városka. Budapest egy kerületének felel meg kb nem nagy. Ha körülnézel a neten,akkor 40-50e +rezsiért vannak most,sőt ha kicsit vártok akár még olcsóbban. Nem akarok beleszólni,de sztem 2 ember 60-70e Ft-ot lazán ki tud termelni és ebben benne van a rezsi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!