Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » 23000ft árulnak 10-15 mázsa...

23000ft árulnak 10-15 mázsa fát menyire éri meg?

Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy 10 mázsát vagy 15-öt, puhafát vagy keményfát, gallyfát vagy rendes vastagot, konyhakészen vagy méterben, háthoz szállítva vagy 200 km-ről neked kell fizetni a fuvart, stb.
2014. okt. 3. 07:51
 2/6 anonim válasza:

Árban elvileg jó, én úgy tudom, h 5-6 q egy m3 fa.

De ott az első válasza, nem mindegy, plusz most esik az eső, jól megszívta magát vízzel..

2014. okt. 3. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:

No meg, hogy frissen vágott-e, mert akkor eleve naygobb a víztartalma.

És a legfontosabb: vajon tudod-e ellenőrizni, hogy ha 10 mázsát hoznak, az tényleg annyi-e? A tüzelőfa vételeknél iszonyatos átverések vannak, úgyhogy én eleve csak megbízható helyről vennék és a méréstől kezdve a felrakodáson és a szállításon keresztül végig a fa közelében akarnék lenni (pl. saját autóval követném a szállító teherautót).

2014. okt. 3. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Van a közeletekben hídmérleg valami cégnél?

Kérdezd meg a kezelőt, egy ötszázasért lemérne-e egy teherautót kétszer, megrakva és lepakolva. A különbözetet fizetnéd. Ha az eladó ebbe nem megy bele, akkor felejtős a dolog.

2014. okt. 3. 13:13
 5/6 Lupati ***** válasza:
Mindenkeppen atvernek.Ez egy homalyos uzletag
2014. okt. 10. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát figy, 10-15 gramm 97% os meth jobb árban van. Abba fektess bele. Részleteket a Los Pollos Hermanosban tudod meg.
2014. okt. 17. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!