Kéményseprő szerint nem jó a cirkónk, pedig tavaly lett felújítva. Mit tegyek?
Kijött a kéményseprő, idős anyám engedte be, én nem voltam ott, nem ott lakok, kéményseprő elmondása szerint a hőcserélőt kellene tisztíttatni. Tavaly lett a cirkóra kb 80 ezer Forint ráköltve. Többek között a hőcserélő is ki lett újra cserélve. Megadta két "haverjának" a telefonszámát, hogy ők megcsinálják.
Egy elég drága Vaillant kombi cirkó, régebben hívtam a környéken szerelőket hogy nézzék meg, de egyik sem mert hozzányúlni.
Ehhez képest most két "szerelő" is van a szomszéd faluban.
Tavaly a Vaillant szervize csinálta meg.
Állítólag bejött most a kéményseprő valamilyen műszerrel, és azt mondta, életveszélyes...
A kémény hibátlan, a cirkó tökéletesen üzemel, ez már olyan cirkó, ha valami kínja van, kikapcsol, és kiírja a hibát.
Anyámnak azt mondtam most, ne engedjen be oda senkit.
Köszönöm nektek.
Igen, azért mondjuk jobb lenne, ha tényleg semmi káros anyag nem jönni ki belőle a lakórészbe.
De ha már egy kicsit befúj a szél a kéménybe, akkor leold a cirkó, egyből kikapcsol. Nagyon érzékeny.
Ezért nem értem, hogy azt mondta, hogy életveszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!