Más helyett befizethetek számlát, visszakapcsoltathatok áramot?
Figyelt kérdés
Ismerősömnél kikapcsolták...nem fogad el segítséget, ha egyenesen szolgáltatóhoz megyek az megoldás? Vagy csak meghatalmazással lehetne? Csinált már ilyet valaki?2014. ápr. 26. 20:17
1/7 anonim válasza:
Ha nem a te neveden van a számla, akkor bármilyen ügyintézéshez meghatalmazás kell.
2/7 anonim válasza:
Ha tudod a mérőszámot vagy bármit, aminek alapján pontosan azonosítani lehet az ügyet, befizetheted, a szolgáltatót nem érdekli, hogy ki fizette be személyesen.
3/7 anonim válasza:
2-ik, hát ez nem mindenhol van így. Nálunk egyszer lekapcsolták a gázt, apám nevén van gondoltam befizetem,de addig egy forintot nem fogadtak el amíg nem vittem meghatalmazást.A upc számlákat is én fizetem és meghatalmazást kértek.
4/7 A kérdező kommentje:
Upcnél spec. Simán tudok más helyett fizetni
2014. ápr. 27. 08:37
5/7 anonim válasza:
Ha azt nézzük, hogy albérletnél is általában a főbérlő nevére jönnek a számlák, amiket legtöbb esetben az albérlő fizet be, akkor elvileg lehet, szerintem, nálunk is "nagyanyósom" nevére jön a telefonszámla, mi fizetjük. Biztos függ a szolgáltatótól is, de ... mindent ki lehet magyarázni. Egy próbát mindenképpen megér, ha már ilyen kedves vagy, hogy segíteni próbálsz.
6/7 anonim válasza:
Befizetni lehet, visszakapcsoltatni nem.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 28. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!