Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Más helyett befizethetek...

Más helyett befizethetek számlát, visszakapcsoltathatok áramot?

Figyelt kérdés
Ismerősömnél kikapcsolták...nem fogad el segítséget, ha egyenesen szolgáltatóhoz megyek az megoldás? Vagy csak meghatalmazással lehetne? Csinált már ilyet valaki?
2014. ápr. 26. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a te neveden van a számla, akkor bármilyen ügyintézéshez meghatalmazás kell.
2014. ápr. 26. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Ha tudod a mérőszámot vagy bármit, aminek alapján pontosan azonosítani lehet az ügyet, befizetheted, a szolgáltatót nem érdekli, hogy ki fizette be személyesen.
2014. ápr. 26. 21:01
 3/7 anonim válasza:
2-ik, hát ez nem mindenhol van így. Nálunk egyszer lekapcsolták a gázt, apám nevén van gondoltam befizetem,de addig egy forintot nem fogadtak el amíg nem vittem meghatalmazást.A upc számlákat is én fizetem és meghatalmazást kértek.
2014. ápr. 26. 22:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Upcnél spec. Simán tudok más helyett fizetni
2014. ápr. 27. 08:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük, hogy albérletnél is általában a főbérlő nevére jönnek a számlák, amiket legtöbb esetben az albérlő fizet be, akkor elvileg lehet, szerintem, nálunk is "nagyanyósom" nevére jön a telefonszámla, mi fizetjük. Biztos függ a szolgáltatótól is, de ... mindent ki lehet magyarázni. Egy próbát mindenképpen megér, ha már ilyen kedves vagy, hogy segíteni próbálsz.
2014. ápr. 27. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Befizetni lehet, visszakapcsoltatni nem.
2014. ápr. 27. 23:46
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 28. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!