Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyibe kerülhet kb egy...

Mennyibe kerülhet kb egy 30-40 nm-es lakás rezsije?

Figyelt kérdés
Költözni szeretnék, eddig ilyesmikre nem volt gondom, így nem tudom mire számítsak. Majdnem minden nap tanulok vagy dolgozom reggeltől estig, szóval kb csak aludni járnék haza, így túl sok fogyasztásom biztosan nem lenne. Ha csak a lakbér 35eFt/hó körül lenne és ehhez jön még pluszba rezsi, akkor kb havi 80-90ezres fizuból mennyire tudnék kijönni? Spórolós vagyok, sok igényem nincs, tv, net, telefon nem kell, kajára így is alig költök.
2014. márc. 11. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:

a fűtési módot nem írtad, pedig lényeges!

(pl. központi-fűtéses lakásnál, a légköbméter után fizetsz, ha nincs hőmennyiségmérő felszerelve!)

van-e, a lakásban vízmérő, ill. használati meleg-vízmérő óra?

(ha van, csak a mért mennyiség után kell fizetned!)

milyen építésű, (panel, hőszig. panel, tégla) és tájolású az albérlet, van-e "körbefűtés"? stb..

ezeket mind illene ismerni ahhoz, hogy megközelítő rezsiköltséget tudjunk mondani.

2014. márc. 11. 18:01
 2/3 anonim ***** válasza:

28000-40000 Ft fűtési módtól függően.

Előnyös, hogy kicsi, mert a közös költség is négyzetméterre van.

2014. márc. 11. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:

35m2 panel ketten lakunk,spórolunk,nem sokat vagyunk itthon

víz 12-15000/2hó

közösk.6800

villany 3000

főtáv nyáron 4500-7000,télen 8-12000

kábel tv net amit választasz

biztosítás nálunk 4000/negyedév

sztem egyedül kicsit nehezen fogsz,mert enni,bérletet venni,mobil számla,esetleg gyógyszer...

fiatalon én mindig fősulisokkal laktam,sztem jobban kijössz,ha olyat keresel,ahol van egy saját szobád és osztoztok a költségeken

2014. márc. 17. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!