Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ha nagyon rég óta nem fizettem...

Ha nagyon rég óta nem fizettem a tévét?

Figyelt kérdés
Már rég lekapcsolták, nem is ott lakom már és más szolgáltatónál vagyok, ezt már fizetem rendesen. A régi szolgáltatónál meddig gyűlik az adósság, és lesz-e valami vele? Vagy csak annyi h náluk nem lehetek többet?
2014. jan. 1. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem felejtik el. Ketyeg az alapösszegre a bünti kamat. Egy ideig küldik, hogy fizess, aztán már csak a végrehajtási felszólítást kapod.
2014. jan. 1. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Milliókig is gyűlhet + a behajtócég is ráteszi a hasznát stb stb aztán egyszer amikor nagyon nem kellene akkor fognak megtalálni és hatalmas összeget behajtani rajtad. Ha csak annyi lenne,hogy utána náluk nem lehetne többet szerződést kötni akkor sokan nem fizetnének. Amúgy ilyenkor szokott a 20-30 ezres tartozásból 300-400 ezer lenni.
2014. jan. 1. 16:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jó. És azt nem tudjátok, hogy milyen gyorsan nő ez az összeg? Vagy mennyi az az idő, amikor már behajtócéghez kerül a dolog? Vajon már rég összegyűlt ennyi, vagy még halogathatom egy kicsit? Mert egy jó ideig biztosan nem fogom tudni befizetni ezt.
2014. jan. 1. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Cége válogatja, de ha látják rajtad a fizetési hajlandóságot, akkor biztosan belemennek valamiféle részletfizetésbe. Szerintem beszélj velük, jóval olcsóbb lehet, mint ha végrehajtják rajtad.
2014. jan. 3. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Keresd fel őket, és beszélj meg valami részletfizetést. Ha csak ezer forintot fizetsz havonta, az is valamennyi, és a hajlandóságot látják rajtad.
2014. jan. 4. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!