Előre fizetős mérő esetén fel lehet úgy tölteni az órát hogy átutalunk a számlára pénzt?
Figyelt kérdés
vagy csak a feltöltőkártyával lehet áramot venni amit az újságárusoknál lehet kapni????2013. dec. 25. 16:55
2/13 anonim válasza:
Nálunk van a boltban online feltöltés is (ELMÜ), tehát nem csak kártyával lehet tölteni!
Viszont az online töltéshez megfelelő felület is kell (mint a mobil telefonokhoz), így nem tudod egyszerű utalással megoldani!
3/13 A kérdező kommentje:
én kerestem az elmű honlapján az online feltöltést de nem sikerült megtalálnom.van ilyen kezelőfelület egyáltalán??
2013. dec. 26. 10:09
4/13 anonim válasza:
Nem az ELMÜ honlapján van, hanem a sarki kisboltban! Úgy lehet feltölteni, mint a mobiltelefonokat.
Legalábbis nálunk...
5/13 A kérdező kommentje:
ja értem.mert karácsonykor nincs nyitva semmi és ez így nagyon jól meg van szervezve...
2013. dec. 26. 12:39
6/13 anonim válasza:
"és ez így nagyon jól meg van szervezve..."
Rendesen kellett volna fizetni a számláidat mint mindenki más, és akkor nem lenne ilyen gondod...
7/13 A kérdező kommentje:
képzeld én rendesen fizetem a számláimat a felettünk lakó jött le és kérdezte ezt én meg mivel 9000 általányt fizetek így nem tudtam...de mindegy te jobban tudod ezek szerint
2013. dec. 30. 18:16
9/13 anonim válasza:
Gyökérkém! Nekünk 3 előre fizetősünk van aztán meg mégis megveszlek kilóra bélszin árban!! Anyádékkal együtt!!!! Nyaralóba is praktikusabb, meg ha olyan gyík albérlőim vannak mint te!!!
10/13 jabba1983 válasza:
Magyarországon szerintem elég sok ember kerül ebbe a helyzetbe.Én is tartozás miatt kaptam ezt az órát.Azt képzeld el,hogy a tartozás leteltével,én akartam,hogy maradjon ez az óra.Itt nincs átbaszás,jelzem valamivel olcsóbban is jössz ki.Jobban odafigyelsz a fogyasztásra is.Ennek ellenére nem egyszer kerültem szarbe,mert a kedves ELMÜ hetente 3x karbantartja a rendszert és lehetetlen a kártyás feltöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!