Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mi ez az új razzia a gázszolgá...

Mi ez az új razzia a gázszolgáltatóknál, hogy a műanyag nyílászárókra külön szellőzőnyílást kell fúrni?

Figyelt kérdés

Járják itt a várost a gázos kollégák, jönnek, dolgoznak, de nem látom értelmét. Itt a lakótelepen, amióta felhúzták az összes panelházat, soha nem volt egy baleset sem, de mindenféle lyukakat fúrnak az ablakokra, mondvacsinált ürügyekkel. Nos, én nem engedtem senkinek, hogy furkáljanak, ellenben a gáz szolgáltatásának lekapcsolásával, gázóra leszerelésével, valamint mindenféle rám terhelhető költséggel fenyegetőztek a jómunkásemberek, ha nem hagyom magam "bedőlni". Na már most hőszigetelés magasabb hatásfokára törekedéséről beszélünk már hosszú évek óta, és akkor jönnek 2013 év végén, hogy lyukat kell fúrni, mert rossz a légszállítás a lakásban, egy nagy sz_rt rossz, nem akarom részletezni, de soha sem volt gázszag a lakásban. Eddig nem volt probléma, ám eddig is voltak balesetek, sőt ezek után is lesznek.

Kedves gyékázók, ti hogy oldjátok meg eme "gázos" ügyeiteket?

2013. nov. 20. 10:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"#5! Te a gázszolgáltatoknál vagy a kéménysepröknél dolgozol és véded a mundér becsületét?"

Tanultam ezt-azt, nem csak melegedőnek használtam az iskolát.

2013. nov. 20. 13:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk eleve van a műanyag ablakkereten szellőzőrés
2013. nov. 20. 14:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Kis zsebpénz a dolgozóknak ! A kéményseprő mondta nekem az építkezésen ,amióta járnak ellenőrizni újra annyit keres naponta mint 5 éve . Napi 50 ezer megvan tisztán !!! Csak a gagyi aerkót kel megrendelni , meg egy fúrógép kell hozzá és dől a lé , aki nem velük csináltatja nem írják alá a Papirt ,,, rosszabb esetben az egész háznak , de akkor a közös képviselő fizet .. Zsebbe ....
2013. nov. 20. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!