Mennyi rezsit fizettél átlagosan a tavalyi évbe? (2012)
Nyilván nem. Ez egy egyoldalú Fidesz-reklám (propaganda), de válaszolok:
250.000 Ft.
Én igazából úgy értettem, hogy egy átlagos hónapban mennyit.
Összes számla/12
Távhő + Víz/Szennyvíz + Áram + Gáz havi átlagban 31000 pontos adatokkal számolva. De ehhez hozzájön a nem elhanyagolható 11000 Ft-os társasházi közös költség, illetve a szemétszállítási díj, további a TV+NET+Telefon, összességében általában ez így szumma 45-50 körül van, de a hideg téli hónapokban volt már 70 is.
Mi még szerencsére ki tudjuk fizetni, de akik két (esetleg egy) gyengébb fizetésből élnek, azokat elképzelni nem tudom, hogyan oldják meg...
Amúgy 60nm-es budapesti panellakás.
"Az egyszerűség kedvéért most csak a gáz, a villany és a vízszámla, a szemétszállítási díjtól eltekinthetünk."
Na persze, így könnyű lenne! Igaz majd' 6000-rel kevesebbet fizetek ki rezsire összességében, de pl. a tranzakciós díjak elviszik legalább a felét, az élelmiszer árak meg a többszörösét!
:(
Valahogy nem érzem a Ft. vásárlóerejének növekedését!
(Biztos azért mert nem elektronikai cikkeket, hanem kaját veszek napi rendszerességgel...)
Most örülsz?
"Távhő + Víz/Szennyvíz + Áram + Gáz havi átlagban 31000 pontos adatokkal számolva."
Istenem, lehet hogy költözök egy panelba!?
Ha csak egyszer kijönnék 100 ezerből egy hónapban...
(160 m2, vidéki családi ház)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!