Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Kb mennyiből lehet ezt kihozni...

Kb mennyiből lehet ezt kihozni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem elköltözök mert már nem bírom a folyamatos szopatást itthon, találtam is egy két jónak tűnő albérletet, 35-45.000 ftért. Az érdekelne, hogy ha alig vagyok otthon, kb havi 8-10 napot csak akkor mennyiből lehetne kihozni a számlákat? Tévézni nem tévézek, csak számítógépet használnék meg persze egy két lámpát, esetleg hűtőt. Főzni nem főznék, fűteni nem fűtenék, inkább vennék pár jó takarót meg egy emeletes házban úgyis "körbe fűtik" a lakást. Vizet persze használnék meg internetet is. Mennyiből lehetne ezt így kihozni havonta?

Meg ha pl gázt nem használok akkor kell fizetnem valamennyit csak azért mert van lehetőségem használni?

2013. szept. 1. 09:42
 1/2 anonim ***** válasza:
A számítógép alapjáraton olyan 60-100W-ot fogyaszt, 100%-on olyan 300-400W-ig mehet fel, tehát átlagosan óránként olyan 10-15Ft-ot. A hűtő olyan 80W, a lámpákra rá van írva, összeségében olyan 3000-4000Ft-ra becsülöm a villanyszámlát. A víz és meglevíz egyedi, a net is elég drága, főleg ha mindenre azt hazsnálod. Olyan 10-15 ezer lehet így a rezsid.
2013. szept. 1. 10:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Akkor lehetne kb. 15 ezer Ft a rezsi, ha minden egyedi mérésű lenne. Plusz ha társasházról van szó, akkor általában van közös költség is, ez kisebb lakásnál is kb. 5-7 ezer Ft havonta. Anélkül hogy tudnánk milyen lakásról van szó, nem lehet pontos számolásokat végezni. Kb. 20-25 ezer Ft rezsivel számolj inkább havonta. Egyébként mielőtt elmész megnézni a lakást, mondd a tulajdonosnak, hogy készítse össze a számlákat, hogy meg tudd nézni őket és így ki tudd számolni a rezsidet.
2013. szept. 1. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!