Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Megéri nekem Németországra...

Megéri nekem Németországra bejelentkezni állandó lakcímre?

Figyelt kérdés
Édesanyám meg Apám külön él és apám kint él Németországban felajánlotta azt ,hogy ha oda vagyok bejelentve akkor kapnék 180 Eurót havonta amire nekem eléggé szükségem lenne , mert főiskolára évente 400 ezer forintot kell költenem (+ könyvek vizsga díj stb ). Első kérdésem ,hogy ez tényleg így van -e illetve megéri-e mitől esek el gondolom főiskolánál részösztöndíjtól meg akár Diákhiteltől alapból ,de azon felül dolgozhatok-e meg tanulhatok úgy hogy itthon csak ideiglenes címem van Tb-t megtudom -e valahogy oldani milyen buktatókat tudtok ebben az élméletben .

#lakcím #állandó #Németörszági
2013. jún. 29. 18:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"a Németo. magyarok oldalán és azt írják nem kell bizonyítanom hogy kint élek"

Szerinted hülyék ott Németországban és csak úgy bemondásra fizetnek? Mert ezt egyetlen értelmes ember sem gondolhatja komolyan.

Az egyik elözö válaszolónak van igaza, csak akkor adnak pénzt, ha ténylegesen ott élsz és ezt igazolni is tudod.

2013. jún. 30. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!