Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Milyen fűtési lehetőség van...

Milyen fűtési lehetőség van ami nem gázzal működik, amit érdemes megcsináltatni, ha elromlott a gáz kazán? A csere új gázkazánra nagyon drága lenne. Radiátorok vannak, a ház nem olyan nagy 70 m².

Figyelt kérdés
jan. 28. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Én vennék egy másik gázkazánt, ha nagyon nincs pénz, használtan.

A klíma lenne a legolcsóbb, de -nekem legalábbis- zavaró az állandó "szél" a lakásban.

A vegyestüzelésű kazán ha megoldható is, a tüzelő beszerzése miatt, meg a kezelése miatt is nehézkes.

Az elektromos fűtőpanel lehet még megoldás, de nem tudom, családi házban mennyire hatékony.

jan. 28. 22:26
 2/10 mindentudó99 ***** válasza:
82%
A kazán a drága? Tévedsz. Tele a net használt gázkazánnal. 50 ért kapsz szuper állapotút. Kicserélteted és kész. Egy kazánnal fütöd a házat. Kandaló 100 ezer minimum kihozva és egy nem elég. Klímából is több kell. Tehát bármi mást akarsz mind többe lesz mintha feldobatnál egy használt kazánt
jan. 29. 05:35
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Kandalló vagy klíma.
jan. 29. 08:19
 4/10 anonim ***** válasza:
57%

Új gázkazánt kell venni,még ha drága is.Ez a kifizetődő. A kazán csere nem olyan egyszerű,cserélem mint az autó kerekék.A használtakhoz is kell a gyári bizonylat.Mit gondolsz miért akarnak olcsón szabadulni ezektől.

Minden más új beruházás is drága .

jan. 29. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Vegyestüzelésű kazán vagy új gázkazán. Ha mindkettő van az a legjobb.
jan. 29. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Egy használt Fég turbós kazán nem drága.

Van hozzá alkatrész, és a legtöbb szerelő ért hozzá.

Lényegében az örökkévalóságig életben lehet tartani minimális költséggel.

jan. 29. 20:23
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
A klímák jók, de érdemes H Tarifát tenni. És minden helyiségbe kell egy készülék. Le lehet némíteni. Én nagyon érzékeny vagyok a zajokra, de simán alszok mellette.
jan. 30. 16:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnos, ha nincs pénz karbantartásokra, a gázkazán cseréjére költözni kell, azt jelenti, hogy nem tudod fenntartani a házat. Most a kazán, holnap a villanyvezeték stb igy jártam én is...
jan. 30. 17:29
 9/10 mindentudó99 ***** válasza:
38%
#8 Logikus . Elromlik a mikról el kell adni a házat venni másikat
jan. 31. 13:17
 10/10 A kérdező kommentje:
#9. Igen igazad van, de lehetőleg olyan házat amiben van új mikro.
jan. 31. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!