A Telekomnál van előfizetésem lejárt a hűségidőm. Ha megújítom az előfizetésemet valóban többet fogok fizetni? Nektek van ilyen tapasztalatotok?
Magenta 1-ben vagyok van mobil+otthoni net+vezetékes telefon előfizetésem. Lejárt a hűségidőm és megkerestek telefonon, hogy meg akarom-e újítani az előizetésemet. Írásában kértem be ajánlatot, mert gondolkodom azon, hogy a vezetékes telefont visszamondom és TV előfizetést választok.
Mobil S+4GB 3100 Ft ---> Moblis S+15GB 4600 Ft
Otthoni net 1000/1000 5700 Ft ---> 6300 Ft
Otthoni vez. tel. 800 Ft ---> TV 4200 Ft
Ha újítani akarok, tehát hűségidőt vállalni, akkor:
- Mobilnet esetében nincs lehetőségem az eredeti párosítást megtartanom, csak nagyobb csomagot választhatok, ami drágább.
- A Net semmivel nem jobb, de drágább.
1. Ha nem vállalok hűségidőt, meddig maradhatok a jelenlegi kondícióimmal és díjaimmal? Gondolom nem muszáj hűségidőt választanom. Tehát igazság szerint a végtelenségig maradhatok így, vagy önkényesen valamikor úgy döntenek magasabb csomagba sorolnak és ezzel növekszik a díjam?
2. Továbbá ha úgy döntök visszamondom a vez. telefont és TV-t köttetek be, akkor a másik két előfizetésem díjai maradnak ezen a szinten vagy automatikus hűségidő vállalásba esnek azok is?
1) ez a mostani szerzidesedben benne kene legysn. Es igen lehet h egyszer onkenyesen ugy dintenek h nincs.tobbe az a csomag amiben vagy es igyis ugyis a dragabbat kell valasztanod
2) passz
Igen. Ne újítsd meg.
Amikor lejár a hűségidő, határozatlan idejűvé válik.
Ne hagyd magad átverni!
A fiam még mindig 3 ezer valamennyit fizet, mert elhajtotta őket, amikor emailben, telefonon bombázták.
Azt mondta, neki, ami van, tökéletesen megfelel.
Igen évről évre az infláció es a csomagosszegételek miatt emelkedik nyilván a havidíj. Ha valamire nincs kimondottam szükséged(új keszulek vasarlas/ujabb csomag ami tartalmaz valamit ami neked kell) akkor ne válts. Évekig maradhat a határozatlan idő.
Telekomos értékesítő vagyok.tehat ha felhivod a kozpontot(lehet engem) akkor is ezt tudjuk mondani. De nyilván az új csomagot mindig ajánlani kell mert abból van az extra fizu ez nem titok.
A Telekom honlapján nézd meg!
Most kötöttem űjra ugyan azt a csomagot, hűség nélkül,így kb 4000 ft-al kevesebb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!