Mi köze van az előre fizetős órának a H-Tarifas órához?
Figyelt kérdés
Nekünk előre fizetős óránk van amiről persze bojler,hűtő világítás,mosógép stb üzemel.
Reg villany szerelő ki épített egy teljesen külön álló helyet a H-Tarifas órának.
Meghatalmazás adatunk neki, hogy járjon el helyettünk.
Tájékoztatás sehol nem volt, hogy akinek előre fizetős órája van annak le kell cserélni.
Kérdésem az volna hogy mi köze van hozzá hiszen teljesen különálló lesz a H-Tarifas óra.
Segítséget köszönöm persze minél hamarabb felkeresem az mvm-et.
Csak igazából azt akarom meg tudni hogy ez tellegesen így van, .mert én sehol nem találtam hitelesítő információt evvel kapcsolatban.
dec. 5. 00:11
1/3 anonim válasza:
Nem tudni, honnan van az infód, és miért?
2/3 anonim válasza:
H tarifa külön körön lesz, külön óra, külön minden, teljesen független a rendes tarifádtól.
3/3 A kérdező kommentje:
Mai nap utána érdeklődtem és sajnos nappali A1B1 óra szükséges a folyamat megkezdéséhez.
Igazából az interneten sehol nem találtam erről információt.
dec. 5. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!