Mi történik ha nem tudom befizetni határidőre a gáz számlát?
Figyelt kérdés
2024.12.12 a határidő de sajnos összejött több nagyobb kiadás ami miatt nem tudom fizetni ha 2025 januárban fizetem az még megoldható?ma 12:21
1/6 anonim válasza:
Persze. Tolnak hozzá késedelmi kamatot. Esetlegesen felszólítanak ha gondjuk van
2/6 A kérdező kommentje:
Mennyi szokott lenni a késedelmi kamat
ma 12:39
3/6 anonim válasza:
Ezt a szerződés tartalmaza, az alap a jegybanki, ehhez variálnak. Havi szinten ez százas nagyságrend talán.
4/6 anonim válasza:
Lehet kérni több részletben fizetést is. Ha ezt intézed, akkor nincs kamat.
5/6 A kérdező kommentje:
Kértem részletfizetést de elutasították
ma 13:36
6/6 anonim válasza:
Nem lesz nagy gond belőle, egy felszólító levél díja és a késedelmi kamat fog pluszban megjelenni. Egy hónap csúszásnál másra nincs lehetősége a szolgáltatónak. (A 60 napnál van az hogy kikapcsolhatják szolgáltatást.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!