Mennyi volt a 2024 novemberi gázfogyasztás?
Idén nyáron költöztem be a frissen felújított házba. Kb 100 m2-t fűtök gázzal. Lábazat és homlokzaton 15 cm szigetelés, födémen még nincs leterítve a gyapot, de még idén meg lesz csinálva. (most a régi salaktöltéses, betonkefnis födém megoldás van). 157 m3 lett a november.
Kérlek írd le, hogy hány m2-t fűtesz és hogy van szigetelve a ház.
Ha cserélhető és nem kell gázterv és új kéménynek helyet csinálni, akkor olyan 1M-s költséggel számolj munkadíjjal együtt. (Bp. idén tavaszi ár).
Nálunk os régi turbósat, kb. 20 éveset cseréltek kondenzációsra.
Ott kb. 70fokra kellett a vizet felfűteni, most 50-55 fok közt van a keringő víz hőmérséklete. A radiátorokra szereltünk fel hőszabályzókat is. Nekünk így megérte, mert jobb a hőérzet.
De hogy fogyasztásban csak ez a változás fog-e szemmel látható spórolást eredményezni, ezt nem tudom. Én nem bántam meg egyébként, sőt, az egyik legjobb döntés volt, amit a felújítás alatt hoztunk.
De azt tudom mondani, hogy SOOOKKKAAL kevesebb tuti csak ettől nem lesz a számla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!