Olcsóbb ès jobb klímával fűteni mint központi turbó gázkazánnal?
Figyelt kérdés
okt. 25. 16:40
21/28 anonim válasza:
Nyufodtod megoszthatod hogy mi az ami nem stimmel.
22/28 mindentudó99 válasza:
#19 Nincs ilyen hogy kötekező évente gázkazánt takarítani. Majd ha gondja lesz szól az ember valakinek. De nekem mindegy mindenki azzal fűt amivel akar. Csak arra céloztam hogy egy normál kertes hazhoz 4-5 klíma is kell amit évente kell tisztítani. ( nem olcsó) De erről általában senki nem tesz említést.
23/28 anonim válasza:
Nagyon el vagy varázsolva gázkazán témában. Annyira létező dolog a kötelező karbantartás, hogy nem is végeztetheted akárkivel, mert nélküle nem él a garancia. Pont, mint egy autónál.
Hívnod kell a szerződött szakit, aki vezeti a szervizkönyvet.
24/28 mindentudó99 válasza:
Nem vagyok eltévedve. Csak az új kazánnál van ez hogy ne vesszen el a garancia. De ott se kötekezö. A klímatisztitás viszont az. Évente.
26/28 anonim válasza:
Tipikusan az ilyen "mindentudó" valójában semmit sem tudó emberek okozzák a tragédiákat.
27/28 mindentudó99 válasza:
A cikk nyilt égesterű kazánokról szól. Nekem zárt van. Kizárt hogy bármi visszaáramoljon. Egyébként mindenki saját felelősége hogy az esetleg 1000 éves kazánját átnézeti e.
28/28 mindentudó99 válasza:
De látom nagyon nem tetszik hogy lemertem írni a klímas fűtéshez hozzá kellene szàmolni a klímàk éves tisztítását is ami már eléggé növeli a kóltségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!