Pesten iható a csapvíz?
A lakosság hány %-a iszik csapvizet szerintetek?
Illetve az országban hol a legjobb a csapvíz?
Flakonos vagy vezetékes víz ki melyiket issza és miert?
Pesten vagyok, nagyon kevésszer iszom bármit ami nem csapvíz.
Szabolcs megyében egy kis faluban van nyralóm és ott 4-5 éve a bevizsgálók azt kondták hogy az orazágban ott a elgtöbb avízben oldott ásványi anyag
Vidékről(Hajdú Bihar) jöttem fel pestre,ott is jó volt a csapvíz ,itt is.
Mondjuk vannak régi házak ahol panaszkodnak a vízvezeték miatt,de alapvetően a vízminőséggel nincs gond.
Bebaszna ha nem lenne iható a csapvíz egy majd 2 milliós városban.
Szerintem az pesti emberek 95% a iszik csapvízet, van 5% aki csak ásványvízet hajlandó meginni
... A gázolaj a legkevesebb,
1 m3 pösti víz 600.-
1 m3 palackos akár 100.000.-
48 éve iszom a budai csapvizet,és semmi bajom tőle. A Fővárosi víz világviszonylatban is kiváló minőségű, más nagyvárosokhoz képest sokszorta jobb,tisztább, minimálisan klórozott és élvezetes ízű a vezetékes csapvíz.
Szóval ,semmi panasz a pesti vízre!
Azért jött a kérdés, mert én azt gondolom hogy túlságosan klóros a pesti csapvíz. Nemrég költöztem fel, és nagyon meglepődtem hogy iszonyat büdös agyonklórozott a víz, még főzésre sem használom. Nyilván aki 48 éve ezt issza annak fel sem tűnik hogy milyen büdös, de aki olyan helyről jön ahol nem ennyire klóros annak azonnal feltűnik a különbség.
Én személy szerint a palackos vizet sem szeretem, pont a fent említett egyik hozzászólásból fakadólag miszerint mikroműanyaggal szennyeződik.
Marad az utcai artézi kút ami még talán a legtisztább legnatúrabb, viszont a beszerzése logisztikát igényel.
Másik kérdés, lehet hülyeség fe nem ettől van itt ennyi rákos beteg? Ahonnan én jöttem, senki nincs a közelünkben távolunkban rákos beteg(nyilván van, meg onkológiánk is), de ennnnyyii?
Szerintetek van összefüggés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!